- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.368
- 133
- 29

Son iki üç aydir aşırı derecede melankolik bir hal aldim

Kısacası yasama sevincim yok hic bir şeye hevesim yok bütün gün kapali bi odada insan yüzü gormeden yaşamak istiyorum...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn.Allah başka dert vermesin.
bahar yorgunluğu da var çok kişiden duydum bunu.gecer merak etmeyin...
Seçmeye calisiyorum ama elimde değil içimde bir huzun var sanki gülümsememi engelleyen.Gülümsemek için sebep çok,yeter ki isteyin.Kişinin mutluluğu veya mutsuzluğu kendi elindedir...
Mutlu olmayı seçerseniz etrafinizdaki güzelliklerin farkına varabilirsiniz
Ahahaa tesekkur ederim.Korkutmak gibi olmasin da sen bi de mezuniyetten sonra görsenin yerinde olsam bu guzel anlari boyle gecirmezdim,eglencenin dibine vururdum.ilerde cok pisman olursun.harcadigin paraya uzulme tadini cikar.O arkadaslarin da katilmadigina pisman olacak emin ol
![]()
çikolata ye, d vitamin al güneşe cık. arkadaş grubundan ayrıl. kedi veya kopek edin olmadı sokaktakiler ile ilgilen. muz ve balık ye. sevdigin arkadaşın eşin dostun varsa git sarıl.Biliyorum bu kadar derdin arasında benim ki çok sacma duracak belki ama yazarsam belki rahatlatüm diye düşündüm.
Son iki üç aydir aşırı derecede melankolik bir hal aldimyakında mezuniyetim var bugün gidip elbise aldim ama hala kafamda soru işaretleri var zaten baloya da nasil olduysa bilmiyorum bi anda bilet almış bulundum. Arkadaş grbum da çok uyumsuz onlar hic bir şeye katılmayınca da benim de herşeyden iyice hevesim kacti
masrafım çok oldu bu ara neredeyse 1000 lirayı gecti
her hangi bir gelirim yok neye güvenip organizasyonlara katıldım bilmiyorum.
Kısacası yasama sevincim yok hic bir şeye hevesim yok bütün gün kapali bi odada insan yüzü gormeden yaşamak istiyorum...

Bosver stresi falan git suyunu cikara cikara eglen.O arkadaslarin da omurlerinde kendilerine bir gece bile eglence ayirmadiklari icin 30 lu yaslarda kafalarini duvarlara vura vura aglasinlar.Strese de sonra girersin.Hayatin bal kabagina donusmeden balonun tadini cikar sindrellaAhahaa tesekkur ederim.
Ins bin pisman olurlar
Zaten katılmanın en büyük sebebi bana ileride bir ani olsun diye. Ayrica mezuniyetinen sonraki süreci de dusununce sitrese giriyorum :)
Tatlim yillaar sonra suan uzuldugun seylere gulecek hatta kizacaksin niye tadini cikarmadimn diye. degil 1000 TL 10000 veririm geri doneyim o gunlere diyeceksin
Birak milleti kendin icin yasa. herkes nasibine gider nasibini yssar. o gun orada olmalisin belki hos anlar yasayacaksin
Yok artik yaa sabahlari d vitamini alirim,evde kopegim var,her gun muz haftada bor balik yerim bebegime sarilirim gunde de tam 30 dakika yururum falci olsan ve bana yazsan su an sana tapiyodumçikolata ye, d vitamin al güneşe cık. arkadaş grubundan ayrıl. kedi veya kopek edin olmadı sokaktakiler ile ilgilen. muz ve balık ye. sevdigin arkadaşın eşin dostun varsa git sarıl.
ahar yorgunlugu da çökmüş üzerine her gun 30 dk yuru hepsi gecer.
Ayy cok tesekkur ederim ❤Bosver stresi falan git suyunu cikara cikara eglen.O arkadaslarin da omurlerinde kendilerine bir gece bile eglence ayirmadiklari icin 30 lu yaslarda kafalarini duvarlara vura vura aglasinlar.Strese de sonra girersin.Hayatin bal kabagina donusmeden balonun tadini cikar sindrella![]()
Evet.. Oyle yapiyim en iyisi:))Ne guzel balo var elbisen var miktiret arkadas grubunun ne dedigini yaptigini giyin suslen git baloya
Daha nolsun annen de biliyo bu isleri.iki gobek de benim icin at hadi iyi eglenceler sanaAyy cok tesekkur ederim ❤
Annemin ısrarıyla en çok da o ısrarcı oldu pisman olmayım diye
Yani ben bahar aylarında normalde çok enerjik olurdum ne olduysa hayat enerjik bitti bi An.Lise mezuniyetimi universite mezuniyetimi.
Derdinde bahar yorgunlugudur. Bende de var. Soyle 1 hafta kis uykusuna yatar gibi yatsam hic kalkmasam super olacakmis gibi geliyor. Sonra tabi alarm caliyor mesai basliyor. Ayi kadar olamadim diye soyleniyorum kendi kendime...
çikolata ye, d vitamin al güneşe cık. arkadaş grubundan ayrıl. kedi veya kopek edin olmadı sokaktakiler ile ilgilen. muz ve balık ye. sevdigin arkadaşın eşin dostun varsa git sarıl.
ahar yorgunlugu da çökmüş üzerine her gun 30 dk yuru hepsi gecer.
Evet.. Oyle yapiyim en iyisi:))