- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Böyle durumlarda kasmamak gerekiyor.
Süreci uzatmamak kaydıyla , bazen motoru soğutmak iyi gelebiliyor :)
Oluyor ara sira bosver 1 hafta 10 günde tembellik yapmaktan zarar gelmez.
Yemek yedim iste kalkip masayi toplamak lazim kalkarim herhalde bi kahve alırken: ))yagmurda yagdi hava serinledi yayilayim ben biraz.bak bende ayni donemdeyim suan tatil valizlerim duruyor bosaltmadim 1 haftadır
Aynen evde durdukça daha bi alışıyorum bu düzene sanırım :) teşekkür ederimtembelliğe alışırsanız daha da artarak devam eder;giyinin süslenin(biliyorum böyle bi psikolojide zor oluyor ama zorlayın kendinizi)yapın makyajınızı çıkın sokağa mağazaları gezin sinemaya gidin evde durdukça daha da eve hapsoluyor insan
Ne olmuş merküre ben pek anlamam :)Bunlar hep merkürden
Geriliyor mu ne birkaç konuda gördüm de buraya yazayım dedimNe olmuş merküre ben pek anlamam :)
Hmm ondan olabilir o zaman :)Geriliyor mu ne birkaç konuda gördüm de buraya yazayım dedim
Ot gibi... gerçekten öyle hissediyorum.Açıkçası yakın bir tarihe kadar ben de böyleydim. İsteksiz, amaçsız, ot gibi. Yeni yeni kendime geliyorum diyebilirim ki o da tam anlamıyla değil aslında.
Peki bu süreçte ne yaptım; iki defa kısa süreli de olsa tatil ve ikisi de çok iyi geldi. Dönünce de melankolik ve uyuşuk ruh halime geri dönmeyeyim diye yakın arkadaşlarımla görüştüm sık sık. Onlarla içimdekileri paylaştım.
Kuzenlerimle, akrabalarımla görüştüm. Sonra değişik yemek tarifleri denedim. Bir nevi terapi gibi oldu benim için yemek yapmak.
Yani özetle "kendimi bu moddan çıkmaya zorladım". Tavsiye ederim.
iyi sen en azından film izleyebiliyorsun bende oda yokMerhaba
Bu aralar içinden bir şey yapmak gelmiyor. Halsizlik mı var üstümde bir rehavet mı vs. bilemedim...
Gece geç saate kadar film izliyorum. Sabah 4 gibi yatıyorum, öğlen 1 de kalkıyorum. Kahvaltı yapıyorum sonra tv, internet vs. takiliyorum. Normalde evin temizliğine falan dikkat ederdim. Şimdi baktım sehpa tozlanmış ama içinden hiiiicc almak gelmiyor. Geç kalktığım için günün bereketi kaçıyor sanırım.
Normalde çalışıyordum ama bıraktım. Bu sene kpss 'ye hazırlayacağım. Dershanem eylül ayının sonu gibi başlayacak. Sonra bugunlerimi aricam biliyorum :) Arkadaslarla aram da iyi, arada bir görüşürüz. Dün çok samimi olmadığım eski is yerinden bir arkadaşım aradı, topluca goruselim dedi. Tamam dedim ama icimden hic gorusesim gelmedi. (Eski is yeri arkadaslarimla çok samimi olmasak da aram iyi, bir sorun yok.Normalde görüşmek isterdim heveslenirdim)Sorun ne bılmiyorum. Silkelen kendine gel diyorum kendime ama ne fayda:) bu durum bir haftadır böyle, daha öncesinde böyle bir kız değildim.
Bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirim? Önerileriniz neler? Şimdiden tesekkür ederim...
iyi sen en azından film izleyebiliyorsun bende oda yokkanepe yatak arasına debelenip duruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?