Allahım yardım etsin inşallah kısa sürede kavuşursunuz yavrunuza...Benim teyzemin ikinci evliliği ilk evliliğinde 2 kere düşük yaptı hamile kalabiliyor yani,enişteminde ilk evliliğinden çocuğu var ama ikisinin çocuğu olmuyor hiçbir engelde yok ama olmuyor hatta tüp bebek bile tutmadı...Allahım dermansız dert vermesin kimseye...
malesef canım bende aynı durumdayım hormon tahlillerim iyi tüplerim açık çıktı.yumurtlama var çatlamada sorun yok çok şükür.
eşimin değerleri iyi ama 1.5 senedir hamile kalamıyorum.allah yardımcımız olsun
malesef canım bende aynı durumdayım hormon tahlillerim iyi tüplerim açık çıktı.yumurtlama var çatlamada sorun yok çok şükür.
eşimin değerleri iyi ama 1.5 senedir hamile kalamıyorum.allah yardımcımız olsun
canım bende aynı dertten muzdariptim bi sorunumuz yoktu ama olmuyordu sonra forumda incir ve keçi boynuzu kürünü denedim eşime ve kendime o ay hamile kaldım bi denesen belki faydası olur
canım bende aynı dertten muzdariptim bi sorunumuz yoktu ama olmuyordu sonra forumda incir ve keçi boynuzu kürünü denedim eşime ve kendime o ay hamile kaldım bi denesen belki faydası olur
çok teşekkür ederim önerin için tatlım allah sağlıklı doğumlar nasip etsin sana da
ama canım benim bi kez prolaktinim yüksek çıktı 66 yani.ama saraçoğlu diyorki prolaktin sorunu olanlar inciri denemesin.
çünkü incir süt yaparmış dolayısıyla prolaktin artarmış.aslında inciride pek severim ama.
bi kez daha ölçtüreyimde denerim.eşimede 2kes aldım pekmezi ama içmedi ki.
haziranda aşılama yaptırcam bakalım inşallah gerek kalmaz tabi.
çok teşekkür ederim önerin için tatlım allah sağlıklı doğumlar nasip etsin sana da
ama canım benim bi kez prolaktinim yüksek çıktı 66 yani.ama saraçoğlu diyorki prolaktin sorunu olanlar inciri denemesin.
çünkü incir süt yaparmış dolayısıyla prolaktin artarmış.aslında inciride pek severim ama.
bi kez daha ölçtüreyimde denerim.eşimede 2kes aldım pekmezi ama içmedi ki.
haziranda aşılama yaptırcam bakalım inşallah gerek kalmaz tabi.