- Konu Sahibi Engineeristanbul
Yorumlariniz icin tesekkurler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam trafik lambası mübarek
Sende biraz kendi kendine gelin güvey
Ortada somut birşey yokken yedeğe mi attı beni falan diyorsun![]()
Ön yargı derken? Çocuğu olan birini herkes evli sanıp uzak durur, durmalı zaten. Bu ön yargı değil.Ayrica önyargili davrandigi icin ondan sogudum bile diyebilirim.
aşk meşkle ne işin var canım ya. çalış kariyerine odaklan çocuğuna odaklan. adamın ilgisi yok bu kadar takma kafaya. çapkın biri gibi gördüm. sen ona yöneldikçe aklından geçmicekse de geçer bence sevgilisi de varsa. tabiki aşık olacaksın ama acele ediyorsun bence
Evli zannedip soguk davranmasi sanki yanlis birsey yapiyormusum gibi davranmasi biraz zoruma gitti.Sonucta tanimadan oyle teshis koyup soguk davrandi.Ben de bir şey anlamadım. Sizi evli sanması bile sizi beğenmesi mi gerekiyordu da hemen önyargılı oldu adam. Esas önyargı sizde gibi ya
Hahah :) ya sizin yorumlar tam isabet.
Konu sahibine gelecek olursak Adami da bilmem sizi de bilmem bildigim bir sey varsa o da bir sey olacaksa siz kirk takla atsaniz da olur olmayacaksa da olmaz. Kafinizi mesgul etmeyin derim. Secilmeyi beklemek yerine secmeyi deneseniz mesela.