Hiçbirşey anlamadım

Adam trafik lambası mübarek
Sende biraz kendi kendine gelin güvey
Ortada somut birşey yokken yedeğe mi attı beni falan diyorsun:deli:

Hahah :) ya sizin yorumlar tam isabet.
Konu sahibine gelecek olursak Adami da bilmem sizi de bilmem bildigim bir sey varsa o da bir sey olacaksa siz kirk takla atsaniz da olur olmayacaksa da olmaz. Kafinizi mesgul etmeyin derim. Secilmeyi beklemek yerine secmeyi deneseniz mesela.

Dertsiz basına dertmi arıyorsun yahu
Adam bi ona göz kırpıyo bi buna yazıyor
Yanındaki ayrı sen ayrı adama yanasıyo
İşi de anlamadım zaten ama olmaz bu iş

Ben ne okudum az önce :deli:
Siz böyle anlatınca adam herkese bakan biri gibi geldi ama öyle olmayabilir de.
Zaten çocuğunuz da varmış, adam eğer anlattığınız ve benim anladığım şekildeyse uzak durun bence :bicak:

Ya kusura bakmayın ama bana da hayal dünyasında yaşıyorsunuz gibi geldi. Şurada olan biten tek şey adamın size gülümseyip, birkaç soru sorması. Herhangi bir insan, hiçbir alakası olmayan bir insana da yapabilir bunları ki siz kaç hafta yüz yüze bakmışsınız. Ama sizin tarafınızdan bakınca, adamın iş yerinde sevgilisi var, aynı zamanda sizi de elde etmeye çalışıyor, size karşı önyargılı, gel-gitli filan...

Ben de bir şey anlamadım. Sizi evli sanması bile sizi beğenmesi mi gerekiyordu da hemen önyargılı oldu adam. Esas önyargı sizde gibi ya

aşk meşkle ne işin var canım ya. çalış kariyerine odaklan çocuğuna odaklan. adamın ilgisi yok bu kadar takma kafaya. çapkın biri gibi gördüm. sen ona yöneldikçe aklından geçmicekse de geçer bence sevgilisi de varsa. tabiki aşık olacaksın ama acele ediyorsun bence

Ewet cok haklisiniz zaten dediginiz gibi yapiyorum.Hicbirsey yapmiyorum yapmam da zaten.Ben de cok capkin oldugunu anladim ta ki son gidisime kadar.Ama asiri bir hoslanti da oldugu icin insan mantikli dusunmuyor.Yorumlariniz yol gosterdi bana.

Back
X