Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Hicbirsey anlamadim

AmineMustafa

Sessizde
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
177
36
18
35
Ben memurlar sitesinden biriyle tanistim.ilk zamnlr ben ck kararszdm guvenmiyodum.istemiyodum.o cok istydu evlilk gorusme fln cddiydi.snralari bi soguklk oldu aramzda.ilgisi azaldi.gorslm diyodu salliyodu.evlilk lafi ediyodum yorum yapmiyodu.iki ay sevgli modu oldktan snra gorstk.kendsi polis.gce calsiodu.ogldn snra zorla uyandrdm bi yerde bulustk.bulusmaya gelmden ztn sozlerinde bi degsklk vardi.arkds gbi konusydu.nse blustk bi cafede.hc teldeki gbi konsmdi.oyle arkds gbydk.ilkin ztn bn de gornce bi tuhaf oldm esim gbi goremedm yani teldeki gbi hissedemedm.otrdk bn brz guldum orda komk sey olmstu.cocuksu davrandim yani.kapaliym bi de ben.160 boyum 50kiloyum.minyonum.syh gyinmstm.beni iki bddn kuck gosterdi.ztn de kuck gosteriorm 27yasnda olmama ragmn.nyse ben anldm bnden hoslanmdgni.abisi anhtri unutms kapida kalms gtmem lzm dddi.cafede otrurken ve metroya binerken bana bi dhakine ben konum atarm sen gelrsn eve dedi.gulumsedm kaale almadm.snra gtti.aramadi ble.cok snra msj atti ki atmasaydi ben kapatcktm konuyu.nye yazmadn hc dedi.sen yazsaydn dedim.sustu.aradim mesgle atti.yazdm cvp vermdi.ertesi gun msj attm.senden elektrk alamadm bende bi heyecn uyandrmadn bekledgm gbi olmdi ozur dilerim nomu sil yazma lutfn dedi.bn de saydrdim brz iste.snra engelledim onu.o da bni engellems.bes gun gecti.dun arkdsm faceten ona msj atti.sevgln var mi fln dedi.biryle gorstm iyiydi ama cok cocuksu cok minyondu yaninda kendmi sapik hissettm 17yasnda gbydi dems.snra da bska arkdsmn telden msj attk yanls gbi.kimsen sevglmn yaninda agzmi bozdrma dye kufretti.faceini fln dordems.tanistgmz sayfaya da grmio.ben pek bsy anlamadm.bes gun oldu mutszm cok alismsm seviyorum nasil doner doner mi blmiyorum

Bu konuyu niye buraya açtın bilmiyorum ama endiselendim senin için. Son durum ne?

Alfabemizde 24 harf bulunur. Bunlardan 8 tanesi ünlü harfler.

Adam mesaj atanın sen olduğunu. Küçük gösteren sadece Yaşın değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…