Hiçbirşey bilmiyorum:(

sangiz

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
69
20
613
38
Umarım bilen birileri vardır.Araştırıyorum ama boşa..Yumurtalıklarımdan biri çalışmıyormuş:(İdrar kesem yağ bağlamış sanırım.Adetinin üçüncü günü geliyorsun dedi.Doktorda fazla ilgili değildi anlayamadım.Birde hormonlarım düzenli değilmiş,3 tane test işaretledi..Aklımda kalan testesteron ve fsh?Bunlar nasıl olur bilgisi olan varmıdır.Daha yaşım küçük ve korkuyorum senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım bilen birileri vardır.Araştırıyorum ama boşa..Yumurtalıklarımdan biri çalışmıyormuş:(İdrar kesem yağ bağlamış sanırım.Adetinin üçüncü günü geliyorsun dedi.Doktorda fazla ilgili değildi anlayamadım.Birde hormonlarım düzenli değilmiş,3 tane test işaretledi..Aklımda kalan testesteron ve fsh?Bunlar nasıl olur bilgisi olan varmıdır.Daha yaşım küçük ve korkuyorum senağlama

bu testleri yaptırmış olan çok insan var burda, ben de dahil. sonuçlarını alınca yazarsan daha iyi yorumlar yapılabilir.

tamam fakat bu testleri nasıl yapıyorlar?İdrar tahlili gibimidir? teşekkürler a.s.

geçmiş olsun ,ağlamıp,üzülme çaresiz sonuçsuz bişey yoktur.Sonuçları yazmalısın buraya

inşallah çıkmaz..İnanın çok üzüldüm aklıma geldikçe ağlıyorum.Belkide ilk defa başıma geldiğinden dolayı:.(ve adet göremiyorum:(sağlık ne kadarda önemliymiş senağlama lütfen mümkün olduğunca kendinize bakın,geç kalınmasın :( buraya kısmetse yazıcam sonuçlarımı :enbuyukkk:

Back
X