hiçbirşey yolunda gitmez kii !!!!!!!!!!!!

melodikumral

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
78
5
18
yeni bir derdim çıktı sevdiğmn ailesi borcu diye konu açmıştm bilen varsa.

şimdide başka sıkıntııı...
arkadaşımı babam akrabalar bilmiyo çünkü katıdırlar onlar.ciddi birşey yoksa daha görüşemem onlar için .... ama napıyım şartlar elvermedi söylemek için..bizde evlenemiyorz borçtan diye erteledik sözü daha sonra diyecektik kii.......gören olmuş amcamın kızı büyük benden tabi beni aradı ukalaca şeyler sordu bide baban biliyomu dedi bize geleceklermiş anlatmaya...nasıl sinir oldum ne diyeceğimi şaşırdm
ya napacağım bn bi kişiyede olmuş paylaşmış bişeyler bnmde başıma geldi aynısı napacağım akıl verin ...o ukala kız güya büyüğüm ama hemen anlatır herkese de açığımı bulda ya düşman sanki:44:

Görüşmeden nasıl ciddileşebilir ki bir ilişki? Kuzenin seni korkutmak istemiş bence bir şey söylemeyecek.

Son düzenleme:
Ne gereksiz şeyler ya. Ciddi değilsen reddedersin olur biter. Ciddiysen de gider önce sen konuşursun babanla. Başka da çaresi yok zaten. Bol şans.

miilllette üstüne vazife olmayan her işe burnunu sokar.sorun yaratacağına eminsen o kızın ondan önce sen söyle annene falan bence.

Ne gereksiz şeyler ya. Ciddi değilsen reddedersin olur biter. Ciddiysen de gider önce sen konuşursun babanla. Başka da çaresi yok zaten. Bol şans.

ciidiyiz ama maddi durumu sıkıntı filan bazı şeyleri halledip öyle söylecektik..okul yeni bittti askerliği var sınava yeni girdi..bazı şeyler düzene girsin diye ama malesef olmayacak gibi

Görüşmeden nasıl ciddileşebilir ki bir ilişki? Kuzenin seni korkutmak istemiş bence bir şey söylemeyecek.

söyler malesef..onlara göreçok yanlış byle şeyler...nasıl olacaksa bende anlayamadım düzene girmeden söyleseydim babama olmaz derdi işte daha erken askrlik şu bu derdi ayırılamı isterdi.anlasa zaten anlatrdım...o kızın çenesii maşallah herkese anlatır babamı geçtim.

kaç yaşındasınız şuanda?

Afffff en nefret ettigim. Şeylerden biri yaaa.. Bencrde git annene söyle oda babama söylesin böyleleri cok pis ya kusura bakmada benim arkadaşımın da başına geldi .. Ordan oraya dolandı durdu sonunda babasının kulagına gitti babasıda allaha şükür okdr kötü yepki vermedi .. Sen annenle konuş hallet bence en azından haberimiz var diyebilsin adı konsun ha bide abim gildede öyle olmuştu hem o hafta icindr söz nişan oldu 10 aydada in şaa allah evlenecekler belkide daha iyi olur senin icin ha em azındam adını koyarsınız ..

Böyle insanlara sinir oluyorumm derdin ne be kadın aynı durumda kendisi olsa ona aynı şeyi yapsalar ne olur acaba. Eğer gerçekten söyleme ihtimali varsa herşeyi göze alıp kendin söylemen canım senden duymaları en güzel ilk başlarda sert tepki verselerde eminim yumucaklardır.

evet kendim söyleyecğim artık..düzene girince söyleyecektim bazı şeyler ama olmayacak sayesinde zaten akraba değil akbabal onlar ..iyiliğini istemezler..annesi daha da fena yengem yani ben onlar gibi birini görmedim tam olmayacak kişi gördüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…