- 7 Haziran 2014
- 78
- 5
- 18
- Konu Sahibi melodikumral
-
yeni bir derdim çıktı sevdiğmn ailesi borcu diye konu açmıştm bilen varsa.
şimdide başka sıkıntııı...
arkadaşımı babam akrabalar bilmiyo çünkü katıdırlar onlar.ciddi birşey yoksa daha görüşemem onlar için .... ama napıyım şartlar elvermedi söylemek için..bizde evlenemiyorz borçtan diye erteledik sözü daha sonra diyecektik kii.......gören olmuş amcamın kızı büyük benden tabi beni aradı ukalaca şeyler sordu bide baban biliyomu dedi bize geleceklermiş anlatmaya...nasıl sinir oldum ne diyeceğimi şaşırdm
ya napacağım bn bi kişiyede olmuş paylaşmış bişeyler bnmde başıma geldi aynısı napacağım akıl verin ...o ukala kız güya büyüğüm ama hemen anlatır herkese de açığımı bulda ya düşman sanki:44:
Ne gereksiz şeyler ya. Ciddi değilsen reddedersin olur biter. Ciddiysen de gider önce sen konuşursun babanla. Başka da çaresi yok zaten. Bol şans.
miilllette üstüne vazife olmayan her işe burnunu sokar.sorun yaratacağına eminsen o kızın ondan önce sen söyle annene falan bence.
Görüşmeden nasıl ciddileşebilir ki bir ilişki? Kuzenin seni korkutmak istemiş bence bir şey söylemeyecek.
arkadaşımı babam akrabalar bilmiyo çünkü katıdırlar onlar.ciddi birşey yoksa daha görüşemem onlar için .... ama napıyım şartlar elvermedi söylemek için..bizde evlenemiyorz borçtan diye erteledik sözü daha sonra diyecektik kii.......gören olmuş amcamın kızı büyük benden tabi beni aradı ukalaca şeyler sordu bide baban biliyomu dedi bize geleceklermiş anlatmaya...nasıl sinir oldum ne diyeceğimi şaşırdm
ya napacağım bn bi kişiyede olmuş paylaşmış bişeyler bnmde başıma geldi aynısı napacağım akıl verin ...o ukala kız güya büyüğüm ama hemen anlatır herkese de açığımı bulda ya düşman sanki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?