Hicbirseyden Memnun Olamama Sendromu

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Kizlar boyle bi sendrom var mi? Bence var ben canli ornegiyim bu sendromun
Ya hic biseyden ama hic biseyden memnun olamiyorum mutlu olamiyorum ve cevreme de yansitiyorum bunu
Mesela bugun unv sonuclari aciklandi istediğim yer geldi ama ben hungur hungur agladim pisman oldum orayi yazdigima ailemin de moralini bozdum ama bu elimde degil gerçekten hep boyleyim, bu doyumsuzluk mu simariklik mi bilmiyorum simarik yetismis bi cocukta değilim eskiden kucuk seylere mutlu olabiliyodum ama bikac senedir hicbiseyden mutlu olamiyorum hep bi melankolik hava bide kendimi yiprattigim yetmezmis gibi aileme de yanisitiyorum bunu napicam bilmiyorum psikologa simdi gidebilecek durumda degilim biraz zaman geçtikten sonra ınsallah gitmek istiyorum
Benim durumumda olan var mi ? Benim sorunum ne ya ? Gercekten yasadiklarim beni tatmin etmeyen seyler mi yoksa benmi doyumsuz ac gozlu biriyim yada boyle bi psikolojik rahatsizlik mi var ? Gercekten anlayamıyorum ama benım bu huyuma bi cozum bulmam lazim

yaşın gereği normal.. birde o sınav stresinden yeni çıktın çok normal. biraz tatil yap. üni başlayınca yeni hayat yeni arkadaşşlar derken psikolojin düzelir tekrar..

Hayırlı olsun.Eski konunu hatırladım da,hangi üniversiteyi kazandın merak ettim ?

yaşın gereği normal.. birde o sınav stresinden yeni çıktın çok normal. biraz tatil yap. üni başlayınca yeni hayat yeni arkadaşşlar derken psikolojin düzelir tekrar..
Arkadaslik kurmakta cok zorlanan biriyim cok zor alisiyorum insalara
Insallah dediginiz gibi olur

Dur bakalım hemen pişman olma.Bakarsın düşündüğün gibi değildir.Hem daha olmadı seneye bir daha denersin.
En azından belirsizlikten kurtuldun,sınav stresi geçti.Bunlar bile mutlu olmaya yeter bence.
Sınav sonrası bir boşluk olabiliyor.Önündeki duvarı aşıp kalakalmak gibi bir şey.En büyük engel aşılınca tuhaf bir boşluk oluyor,bilirim.
Yeni hedef mezuniyet inşallah :)

Evet suanda ciddi bosluktayim bazen bos bos otururken vicdan azabı geliyo niye calismiyorum diye (sinavdan once oldugu gibi) sonra dank ediyo hepsinin bittigi :) tatile de çıkamadigim icin hala o yorgunlugu bitkinligi atamadim uzerimden
cok tesekkur ederim degerli yorumunuz icin insallah mezuniyeti de goruruz :))

Üzülme zor bir dönem geçirmişsin sonuçta atlatırsın. Kimler nerelerden ne şartlarda gelip okuyor sende yaparsın merak etme. Hem kendi ayaklarının üstünde durman ve olgunlaşman için güzel bir süreç üniversite.

Evet baskalarina nispeten daha iyi kosullarda bitirdim bu maratonu cok şükür
Kendi sehrimdeyim ailemleyim sanirim fazla ayaklarimin ustunde durmami gerektirecek pek bi durum olmayacak ama eminim biseyler katacaktır unv bana :) tesekkur ederim yorumunuz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…