Hiçlik...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
28
Merhaba KK'nın güzel hatunlar,yine ben.Çok konu açtığımın farkındayım ama içimi dökmeye ihtiyacım var.Kendimi hiçlikte hissediyorum,elimde hiçbir şey yokmuş gibi.Çok sevdiğim arkadaşım son birkaç gündür bana soğuk davranıyor,nedenini sordum.Seninle ilgisi yok dedi,kıracak bir şey yapmadığıma da eminim.Bu sene derslerimde kötü.Bugün sunum yaptım(gerçekten uğraşmıştım),hoca beğenmedi,haftaya tekrar hazırla dedi.Buna da moralim çok bozuldu.Kendimi çirkin bulduğumu da söylemiştim.Güzelliğimin olmaması,başarılı olmamam,sevdiğim arkadaşımla aramın bozulması kendimi hiçlikte görmeme neden oldu.Bugün hocanın sunumu beğenmemesi ayrıca sinirimi bozdu.Okul çıkışı bir parkta oturup ağladım.Sonra çayçı bir amca yanıma geldi,biraz konuştu ve çay verdi.Benim iyiliğe olan umudumu tekrar yeşertti.

hepimizde oluyor benimde bazi donemlerimde en dibi gordugum zamanlarim oluyor.tamam yeter birakicam herseyi diyorum ama sonra geciyor bi kac saate.ozellikle gunum kotu basladi mi o gun hersey patlak veriyor bir yerden

bu kadar konu üzerine konu gerçekten merak ettim sizi, güzelliğimin olmaması derken bir foto atabilir misiniz? Bence sandığınız kadar çirkin değilsiniz, insanların soğuk durması genellikle farkında olmadan yaptığınız davranışlara bağlı oluyor. Yoksa fiziksel olarak güzel olmayan ne insanlar var, ama mutlular...

Mutlulugu kisilere veya olaylara baglamayin illa. Evet insan arkadasindan, okuldan istedigi sonuclar alamayabiliyor bazen ama hayat bu degil bence. Sagliginiz yerindeyse yapacak o kadar cok sey var ki.. Mutlu olacak o kadar sebebiniz var ki..

Arkadaşlar önemlidir elbette ama inanın kimseye o kadar değer vermeye gerek yok..
Okuldayken kaç kez sunumu yeni baştan hazırladım hesabını bilmiyorum..
Allah'ın her yarattığı canlı şahanedir. Lütfen kendine haksızlık etme.

Kendime haksızlık etmemeyi öğrenmem lazım.

bu yaşlarda görselliğe en çok önem verilen yaşlar oluyor..ilerde sende anlıycaksın başarının, eş ve iş bulmanın güzellikle hiç alakası olmadığını...çevrende yokmu mesela örnekleri, güzel olupta huyu 5 para etmeyen insanları yada çirkin olupta iç güzelliği dışına yansıyan, özgüvenli insanları...insanı güzel yapan şey öncelikle güleryüz tatlı dildir. çok başarılı insanların hayat hikayelerinde, belki onlarca kez başarısız olduklarını görürüz ama onların tek farkı, başarısızlıktan sonra umudunu kaybetmeyip, yola devam eden insanlar olmalarıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…