- 9 Haziran 2012
- 3.793
- 15.488
- 408
Selamun aleyküm arkadaşlar..
5 yıldır bebek mücadelemiz devam ediyor.. ilk başlarda sende herşey normal dediler.. eşim de varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi.
Tüp bebek merkezine gittik ve bende hidrosalpenks var dedi prof doktor..
Usg de görünmediği için tüp bebek yaptırdık tutmadı..
Eylül de laparoskopi ameliyatı oldum..
Sol tüpüm iyi sağ tüpüm hidrosalpenks olduğu için iptal edildi...
Şuan normal deniyoruz tek tüpüm olduğu için.. 2 tane dondurulmuş embriyo var hazıran da 2. Cı tüp bebek denemek istiyoruz.. ama ben cok korkuyorum yine tutmazsa diye...
Merak ediyorum bu durumda olup da bebeği olan var mı... bana umut olacak arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
Içimdeki ses sanki hic anne olamayacaksin diyo .. bazen cok umutlu bazende umudum kırılmış hissediyorum.
Yorumlarını bekliyorum ...
5 yıldır bebek mücadelemiz devam ediyor.. ilk başlarda sende herşey normal dediler.. eşim de varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi.
Tüp bebek merkezine gittik ve bende hidrosalpenks var dedi prof doktor..
Usg de görünmediği için tüp bebek yaptırdık tutmadı..
Eylül de laparoskopi ameliyatı oldum..
Sol tüpüm iyi sağ tüpüm hidrosalpenks olduğu için iptal edildi...
Şuan normal deniyoruz tek tüpüm olduğu için.. 2 tane dondurulmuş embriyo var hazıran da 2. Cı tüp bebek denemek istiyoruz.. ama ben cok korkuyorum yine tutmazsa diye...
Merak ediyorum bu durumda olup da bebeği olan var mı... bana umut olacak arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
Içimdeki ses sanki hic anne olamayacaksin diyo .. bazen cok umutlu bazende umudum kırılmış hissediyorum.
Yorumlarını bekliyorum ...