Hidrosalpenksi olup hamile kalan var mı?

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
Selamun aleyküm arkadaşlar..
5 yıldır bebek mücadelemiz devam ediyor.. ilk başlarda sende herşey normal dediler.. eşim de varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi.
Tüp bebek merkezine gittik ve bende hidrosalpenks var dedi prof doktor..
Usg de görünmediği için tüp bebek yaptırdık tutmadı..
Eylül de laparoskopi ameliyatı oldum..
Sol tüpüm iyi sağ tüpüm hidrosalpenks olduğu için iptal edildi...
Şuan normal deniyoruz tek tüpüm olduğu için.. 2 tane dondurulmuş embriyo var hazıran da 2. Cı tüp bebek denemek istiyoruz.. ama ben cok korkuyorum yine tutmazsa diye...
Merak ediyorum bu durumda olup da bebeği olan var mı... bana umut olacak arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
Içimdeki ses sanki hic anne olamayacaksin diyo .. bazen cok umutlu bazende umudum kırılmış hissediyorum.
Yorumlarını bekliyorum ...

Malesef canım güzel şeyler söylemek isterdin ama hidroselpinks li tüple tüp bebek bile tutmuyor
Ben denedim ve gördüm
Bı umutla tüp bebek denedik tutar diye çok inandım ama olmadı malesef.
Ama sen hidrosalpinks li tüpünü aldirmissin yani ortadan kaldirmişsin bu sorunu
Bende kısa zamanda laparoskopi düşünüyorum
Biraz kendimizi topladıktan sonra yolumuza bakacağiz

Bende vardı ameliyatla1 tüplerim bağlandı 1cunku malesef hidrosalpinksle gebe kalkınamıyor tüp bebekle bile

Kızlar hidrosalpenks olma sebebinizi neye bağladılar benim enf öyküm yok diye doktorun hsg yi erteledi de

Benimde senelerce sebepsiz dendi hsgde raporda sorun yok denildi bi doktor anladı tekrar film istedi hidrosalpenks... ve o tüp alınmadan tedavi başlanmıyor ameliyat oldum alındı sağ tüpüm yaklaşık 1 sene sonra sol tüpümde de çıktı onu da aldırdım çünkü onlardan kurtulunca tüp bebek başarılı oluyor

Benimde senelerce sebepsiz dendi hsgde raporda sorun yok denildi bi doktor anladı tekrar film istedi hidrosalpenks... ve o tüp alınmadan tedavi başlanmıyor ameliyat oldum alındı sağ tüpüm yaklaşık 1 sene sonra sol tüpümde de çıktı onu da aldırdım çünkü onlardan kurtulunca tüp bebek başarılı oluyor
Hidrosalpenksin sebebini söylediler mi

Ben açık ameliyat geçirdim küçükken sağ taraf o yüzden hidrosalpenks olmuş ..
Sol taraf temiz çünkü o tarafta değildi ameliyat... benim sebebi belli yani ..

Back
X