Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anestezi korkum var ya uyananamazsam diye cok tedirginimMerhaba hiç korkmayın. Girdim çıktım ne ağrım oldu ne sızım. Çok kolay geçti. Ertesi gün taburcu oldum. Ameliyat sanırım anesteziden ayılma falan dahil 1.30 saat kadar sürdü
Ya hayır böyle şeyleri neden düşünüyorsunuz? 6 defa anestezi aldım. 4 ameliyat 1 sezeryan 1 yumurta toplama işlemi için. Zaten size her türlü tahlili yapacaklar. Meselalar ile kendinizi üzmeyin yıpratmayın lütfenAnestezi korkum var ya uyananamazsam diye cok tedirginim
Bence iki kere oldum bu ameliyatı çok kolay bir ameliyat bence bende ilk ameliyattan önce kendimi çok ağrım olacak diye hazırlamıştım ama çok kolay geçmişti asla beklediğim gibi değildi tabikide ameliyat öncesi çok tedirgin oluyor insan ama sonraki süreç kolay hemen toparlanılabiliyorMerhaba arkadaşlar sol tupumde hidrosalpinks var ve kapalı ameliyat laparoskopli ile alınacak. Aşırı şekilde korkuyorum zaten anksiyete panik atak problemimde var. Ameliyati oncesi sonrasını kac saat sürdüğünü detaylı olarak paylaşır mısınız lütfen...
10 kere anestezi almışımdır sayısını unuttum şimdi yine tüp ve kist aldırma ameliyatına hazırlanıyorum. Yarın çağırsalar giderim o kadar gözüm köreldi sırf sağlıklı çocuğum olsun diye. O yüzden korkulacak bir şey değil uyuyup uyanıyorsun mis gibiMerhaba arkadaşlar sol tupumde hidrosalpinks var ve kapalı ameliyat laparoskopli ile alınacak. Aşırı şekilde korkuyorum zaten anksiyete panik atak problemimde var. Ameliyati oncesi sonrasını kac saat sürdüğünü detaylı olarak paylaşır mısınız lütfen...
Ameliyat kac saat suruyor. Sonrasında toparlanma süreci ne kadar meselaBence iki kere oldum bu ameliyatı çok kolay bir ameliyat bence bende ilk ameliyattan önce kendimi çok ağrım olacak diye hazırlamıştım ama çok kolay geçmişti asla beklediğim gibi değildi tabikide ameliyat öncesi çok tedirgin oluyor insan ama sonraki süreç kolay hemen toparlanılabiliyor
Benim anksiyetem cok etkiliyor sanirim ya korkuyorum malesef10 kere anestezi almışımdır sayısını unuttum şimdi yine tüp ve kist aldırma ameliyatına hazırlanıyorum. Yarın çağırsalar giderim o kadar gözüm köreldi sırf sağlıklı çocuğum olsun diye. O yüzden korkulacak bir şey değil uyuyup uyanıyorsun mis gibi![]()
Yani iki saat sürmüyordu galiba toplam olarak yani şöyle ameliyattan sonra birkaç saat sonra yemek yemeye başlıyorsunuz sonra ayağa kaldırıyorlar 6 7 saat sonrasındaydı galiba sonra ben sürekli yürüdüm yanımda biri olarak zaten ağrım da yoktu yani hafif ağrılar diyebilirim asla yani regl sancısı bile diyemem sadece rahat dönememek uyurken falan beni biraz zorluyordu onun dışında gece lkalkarken de lavaboya giderken de kendim kalkabiliyordum sonrasında ertesi sabah taburcu oldum evde dinlendim ama yine kendim kalkıp her şeyi yapabiliyordum ağır kaldırmak falan yasaktı onun dışında asla korkulan gibi olmuyor kendinizi boşu boşuma strese koymayın ben de ilk ameliyatta çok gergindim hatta işte çok sancı oluyor kendime gelemedim falan gibi şeyler okumuştum ama asla öyle değil çok kolay toparlanıyor yani benim ikisi de öyle olmuştu çok şükürAmeliyat kac saat suruyor. Sonrasında toparlanma süreci ne kadar mesela
Ben ilcede yaşıyorum burda devlet hastanesinde olacağım. Doktorum bu tarz ameliyatları cok yapiyor ama yinede sorun olur mu kaygısı oluyor. Teşekkür ederim cevabınız icinYani iki saat sürmüyordu galiba toplam olarak yani şöyle ameliyattan sonra birkaç saat sonra yemek yemeye başlıyorsunuz sonra ayağa kaldırıyorlar 6 7 saat sonrasındaydı galiba sonra ben sürekli yürüdüm yanımda biri olarak zaten ağrım da yoktu yani hafif ağrılar diyebilirim asla yani regl sancısı bile diyemem sadece rahat dönememek uyurken falan beni biraz zorluyordu onun dışında gece lkalkarken de lavaboya giderken de kendim kalkabiliyordum sonrasında ertesi sabah taburcu oldum evde dinlendim ama yine kendim kalkıp her şeyi yapabiliyordum ağır kaldırmak falan yasaktı onun dışında asla korkulan gibi olmuyor kendinizi boşu boşuma strese koymayın ben de ilk ameliyatta çok gergindim hatta işte çok sancı oluyor kendime gelemedim falan gibi şeyler okumuştum ama asla öyle değil çok kolay toparlanıyor yani benim ikisi de öyle olmuştu çok şükür
Yani evet emin olun o kaygı hep oluyor bende ilk ameliyatı burada şehir hastanesinde İstanbul’da oldum çok memnun kaldım ikinciyi de tüp bebek doktorum prof ebru Öztürk yaptı yani ama yine de çok tedirgin ya bir aksilik olursa diyeBen ilcede yaşıyorum burda devlet hastanesinde olacağım. Doktorum bu tarz ameliyatları cok yapiyor ama yinede sorun olur mu kaygısı oluyor. Teşekkür ederim cevabınız icin
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızYani evet emin olun o kaygı hep oluyor bende ilk ameliyatı burada şehir hastanesinde İstanbul’da oldum çok memnun kaldım ikinciyi de tüp bebek doktorum prof ebru Öztürk yaptı yani ama yine de çok tedirgin ya bir aksilik olursa diye