hidrosefali tekrar edermi

nazliyarim

kalpağrımdanayırmayarabbb
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
737
752
88
35
selamlar hocam başka bi başlık altında sormuştum konu açamamıştım.Cevaplarsanız çok sevinirim hidrosefali neden olur tekrarlama olasılığı nedir.Çok teşekkürler şimdiden

benim 2011 yılında kız çocuğum oldu ama hidrosefali yüzünden 11 aylıkken kaybettim. şimdi ise erkek 31 haftalık yine aynı teşhis kondu doğumu bekliyoruz. inşallah iyi olacak diye dua ediyoruz.

benim 2011 yılında kız çocuğum oldu ama hidrosefali yüzünden 11 aylıkken kaybettim. şimdi ise erkek 31 haftalık yine aynı teşhis kondu doğumu bekliyoruz. inşallah iyi olacak diye dua ediyoruz.
bende 2013 temmuzda kızımı kaybettim oniki saat yaşadı kuzum şimdi de aynı teşhiş konuldu malesef ileri boyutta Allah yardımcımız olsun bütün dr lar tekrar etmez diyodu her türlü araştırma yapıldı ama Allahın takdiri işte inşaallah imtihandır mucize bi şekilde gelir oğullarımız.

size genetik test falan yapıldımı neden olduğuna dair bi bilgi verildi mi

Back
X