- 8 Aralık 2020
- 1.009
- 1.009
- 83
- 32
- Konu Sahibi minikooommm
Merhabalar herkese, bugün belki benimle aynı süreçlerden geçen birileri vardır diye yaşamış olduğumuz durumu size anlatmak istiyorum. 5.5 aylık tek yumurta ikizlerine hamileyken kızlarımdan birinin beyninde sıvı olduğunu öğrendik. İleri derecede olduğu ve kızımın yaşama şansının olmadığını söyleyip duruyorlardı bütün doktorlar. Bir çok hastaneye doktora gittik iyi biseler duymak için hepsi anlaşmış gibi aynı şeyi söylüyordu. Yaşamaz, doğsa bile doğumdan sonra ölür mucize şekilde yaşadı diyelim göremez konuşamaz yürüyemez ağır engelli olarak yaşar diyip aldırmam için baskı yaptılar. Dinlemedik. O gün doktorumuza biz hidrosefali ile ilgili bisey duymak istemiyoruz kızımızın normal gelişimi hakkında bilgi almak istediğimizi söyledik. O günden sonra iki kızımızında normal gelişimi hakkında bilgi öğrendik sadece. Doğum zamanı geldi ve kızlarımız dünyaya geldi. Birini direk kucağıma aldım. Diğer kızım kuveze girdi direk. Dedikleri gibi kafası büyük değildi.normal baş büyüklügü ile dünyaya gelmişti. 1 ay bekledik şant ameliyatı için. İstenilen kiloya gelince şant ameliyatımızı olduk. Çok şükür iyi gecti. Bizim şansımız doktorumuz oldu. Ameliyattan 1 ay sonrada hastaneden taburcu olduk. Cok şükür iki kızımda yanımdaydı artık. Sonrasında rutin kontrollerimiz başladı. Herşey yolunda gidiyor güzel şeyler duyuyorduk doktorlardan. Beyin cerrahımız hamilelikte denilen şeylerin olmadığını kızımda herhangi bir hasar olmadığını kardeşinden farkının olmadığını söyledi. Şuan kızlarım 9 aylık oldular. Ikside emekliyolar, 6,7 kelime söylüyorlar. Tutunarak ayağa kalkıyorlar yani kısaca ayına uygun hatta ileriden gidiyorlar. Bu süreçte kızıma tanıdık tanımadık herkes çok dua etti. Biz mucizemizi dualar sayesinde yaşıyoruz biliyorum. Rabbime sığındık sadece ve bize en güzel hediyesini verdi. Bu süreçte aynı şeyleri yaşayan insanlar buldum sürekli ve onlarla konuştum. Hep bana umut oldular içimi rahatlatmışlardı. Şimdi bende belki size umut olurum. Rabbime sığının ve bol bol dua edin. O istedikten sonra olmayacak hicbirsey yoktur. Doktorları dinleseydim bu kadar dünya tatlısı kızım olmayacaktı. Şimdi iki kızımda bize hayat veriyor neşe saçıyorlar. Varlıklarına binlerce kez şükürler olsun. Belki anlattıklarım size umut olur
İçiniz biraz dahi olsa rahatlar. Elbet çok ağır atlatan vardır ama bu kadar kötü şeyler duyup hiçbirinin olmamasıda olabiliyor demekki. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Evlatlarımıza sağlık versin

İçiniz biraz dahi olsa rahatlar. Elbet çok ağır atlatan vardır ama bu kadar kötü şeyler duyup hiçbirinin olmamasıda olabiliyor demekki. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Evlatlarımıza sağlık versin