hidrosefali

tubishko

SuSmAk KaBuLleNmEk DeĞiL.
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
15
0
36
İstanbul
gebeliğimin 30. haftasına kadar hiçbir sorun yoktu en son 30. haftada muayene olmuştum . 32. haftada tekrara muayene olduğumda şişli etfal hastanesinde bebeğin beynindeki su toplayan yerin büyüklüğünün 16.2 mm olduğunu söylediler. ertesi gün ayrıntılı ultrason çektirdiğim yere gittiğimde 14mm olduğunu söyledi. 3 gün sonra gittiğim zeynep kamil hastaneside 14 mm olduğunu söyledi. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim. başına bu tür şeyler gelmiş olanları okudum sitede fakat doğduktan sonra ne olduğunu yazmıyorlar lütfen bilgi verin.

çok geçmiş olsun canım.inşallah kötü birşey olmaz.bu tarz anomaliler maalesef geç ortaya çıkıyor.pek de müdahalesi yok sanırım doktoruna güvenip onun dediğini yapacaksın.doğumda ,bebek yoğun bakımı olan bir hastane seçeceksin.sonrasında da yapılacaktır gereken müdehale.
benim görümcede de 26. haftada nöral tüp defekti çıkmıştı.bebeğin kafası su topluyor fakat geri bırakmıyordu sanrım.onun bebeği alınmıştı maalesef.üç ay sonra tekrar hamile kaldı ve sağlıklı bir kzı oldu.senin dediklerin onunkine benziyor ama aynı teşhis değil.inşallah düzelir canım

çok geçmiş olsun canım.inşallah kötü birşey olmaz.bu tarz anomaliler maalesef geç ortaya çıkıyor.pek de müdahalesi yok sanırım doktoruna güvenip onun dediğini yapacaksın.doğumda ,bebek yoğun bakımı olan bir hastane seçeceksin.sonrasında da yapılacaktır gereken müdehale.
benim görümcede de 26. haftada nöral tüp defekti çıkmıştı.bebeğin kafası su topluyor fakat geri bırakmıyordu sanrım.onun bebeği alınmıştı maalesef.üç ay sonra tekrar hamile kaldı ve sağlıklı bir kzı oldu.senin dediklerin onunkine benziyor ama aynı teşhis değil.inşallah düzelir canım

inşallah düzelecek dokor zaten gebelik ilerlemiş diyor inşallah bundan sonra büyümeyecek küçülecek :S

inşallah düzelir canım.üçlü testte tüm değerlerin normal miydi?NTD değeri özellikle.bugün 3lü test sonuçlarımı aldım benimki yüksek çıktı,araştırıyorum hidrosefali oluşma riskinden bahsediliyo genelde.o yüzden merak ettim.

inşallah düzelir canım.üçlü testte tüm değerlerin normal miydi?NTD değeri özellikle.bugün 3lü test sonuçlarımı aldım benimki yüksek çıktı,araştırıyorum hidrosefali oluşma riskinden bahsediliyo genelde.o yüzden merak ettim.

3 lü test 4 lü tarama testi hepsi normaldi cnm inşallah düzelecek.

Back
X