tüp şişik olduğu sürece toksik sıvı rahim içine akıp engelleyexek. Aldırın bence sürekli kayıp yaşamaktansa tüp bebek mantıklı. Düşüğün tek sebebi tüp de olmayabilir bu arada.Merhba 1 kızım var 2. Cocugu dusunuyorum ama 4 kimyasal 1 dis gebeelik var ve tek tupum yok soger tupumede ucunda genisleme
Old soylediler hamile kaliyorm ama 11.12. Gun gecikmemde dusuk yapiyorum
Diger tupude aldurmami ve tup bebek yapmami onerdiler korkuyorum da 2 tupumde oolmucak artik diye basina gelen varmi
Genetik kromozom hepsine baktirdim esimde baktirdi hic bir sorun yok hsg cektirdim tupun acik ama ucunda genislik var dendi almamiz lazim dendi galiba sonuc bu olacaktüp şişik olduğu sürece toksik sıvı rahim içine akıp engelleyexek. Aldırın bence sürekli kayıp yaşamaktansa tüp bebek mantıklı. Düşüğün tek sebebi tüp de olmayabilir bu arada.
Yaaa suan valla icimi rahatlattinizAynı durumu yaşadım. Tek tüpüm yoktu. Diğer tüpte sıvı birikimi olduğu için hamile kalmam mümkün değildi. O tüpümüde aldılar ve tüp Bebek ile ilk transferde hamile kaldım ve bebeğimi kucağıma aldım
Şöyle ki sıvı birikimi olduğu için embriyonun rahme tutunması mümkün olmuyormuş bende. Açıkçası ben 2 yıl korunmadım ama doktora gitmek içinde acele etmedim. Duyacaklarımdan korkuyordum. 2. Yıl bir anda gidip bu durumu öğrendiğim ve hemen tedavi gördüm. Tüp bebek, ameliyat transfer 4 ay içinde olup bittiYaaa suan valla icimi rahatlattiniz
Peki sizde sivi birikimi old halde hamile kalabiliyor muydunuz yoksa tamamen hic gebe kalamiyor muydunuz
Cok sagolunŞöyle ki sıvı birikimi olduğu için embriyonun rahme tutunması mümkün olmuyormuş bende. Açıkçası ben 2 yıl korunmadım ama doktora gitmek içinde acele etmedim. Duyacaklarımdan korkuyordum. 2. Yıl bir anda gidip bu durumu öğrendiğim ve hemen tedavi gördüm. Tüp bebek, ameliyat transfer 4 ay içinde olup bitti
Bende tuplerden islem gordum su an ikinci transfer oldu kese gorduk cok sukurMerhba 1 kızım var 2. Cocugu dusunuyorum ama 4 kimyasal 1 dis gebeelik var ve tek tupum yok soger tupumede ucunda genisleme
Old soylediler hamile kaliyorm ama 11.12. Gun gecikmemde dusuk yapiyorum
Diger tupude aldurmami ve tup bebek yapmami onerdiler korkuyorum da 2 tupumde oolmucak artik diye basina gelen varmi
O zaaman bende bu yolu tercih ediyimBende tuplerden islem gordum su an ikinci transfer oldu kese gorduk cok sukur
Evet su birikmesi cok tehlikeli zaten boşuna cekmeyin onuO zaaman bende bu yolu tercih ediyim
Tamam tesekkur ederimEvet su birikmesi cok tehlikeli zaten boşuna cekmeyin onu
Benimde sol tüpümde hafif sıvı birikmesi var gibi dendi onun ameliyatı zor mudur normal yolla gebelik şansı hiç kalıyor Ozmn değil miAynı durumu yaşadım. Tek tüpüm yoktu. Diğer tüpte sıvı birikimi olduğu için hamile kalmam mümkün değildi. O tüpümüde aldılar ve tüp Bebek ile ilk transferde hamile kaldım ve bebeğimi kucağıma aldım
Ameliyatın kapalı yapıldı . Bana doğal yollarla gebelik şansın hiç yok dendi. 3 farklı doktora gittim. Ameliyat olmadan tüp bebekte de asla pozitif sonuç alamayız dediler. Ameliyatı oldum. İyileşme çok kısa sürdü. Kasımda ameliyat olup ocakta transfer yapıldı çok şükür pozitif sonuç aldımBenimde sol tüpümde hafif sıvı birikmesi var gibi dendi onun ameliyatı zor mudur normal yolla gebelik şansı hiç kalıyor Ozmn değil mi
İşlem çok kısa sürüyor. Normal hayata dönüşte bir o kadar kısa sürüyor. Hidroselpenks gebeliğe maalesef ki engel olabiliyor. Tek tüp ile de doğal gebelik mümkün ama önce Hidroselpenksten kurtulmak gerekiyorBenimde sol tüpümde hafif sıvı birikmesi var gibi dendi onun ameliyatı zor mudur normal yolla gebelik şansı hiç kalıyor Ozmn değil mi
Peki o işlemden nekdr süre sonra transfer yapılıyorİşlem çok kısa sürüyor. Normal hayata dönüşte bir o kadar kısa sürüyor. Hidroselpenks gebeliğe maalesef ki engel olabiliyor. Tek tüp ile de doğal gebelik mümkün ama önce Hidroselpenksten kurtulmak gerekiyor
merhaba bende aynı durumdayım bu ayın 24 ü tüplerin alınması planlandı sizde güncel durum nedirO zaaman bende bu yolu tercih ediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?