Çok zor bir ihtimal cnm bendede vardı doktor alınması laZım dedi o yüzden aşılama falan yapmadı. Çünkü sıvı attıgında dolayı rahimde bebegin tutulmasını saglamıyor tek taraflı bile olsa . O sıvı zararrlıymış anladıgım kadarıyla
Çok zor bir ihtimal cnm bendede vardı doktor alınması laZım dedi o yüzden aşılama falan yapmadı. Çünkü sıvı attıgında dolayı rahimde bebegin tutulmasını saglamıyor tek taraflı bile olsa . O sıvı zararrlıymış anladıgım kadarıyla
Olabilirde bazı kişilerde olan var o herarde hidrosalpenksin evresine baglı kimsinde az oluyormuş kimisinde çok .O yüzden olma ihtimali var hiç yoktan şansını denersin . Tek tüptemi seninki ? Olmasada tüpünü aldırıp başka sorun da yoksa normal yollada deneyebilirisn cnm Ben normal yolla olanıda duydum hiç stres olma cnm
Olabilirde bazı kişilerde olan var o herarde hidrosalpenksin evresine baglı kimsinde az oluyormuş kimisinde çok .O yüzden olma ihtimali var hiç yoktan şansını denersin . Tek tüptemi seninki ? Olmasada tüpünü aldırıp başka sorun da yoksa normal yollada deneyebilirisn cnm ☺ Ben normal yolla olanıda duydum hiç stres olma cnm