• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Hidrospenk ve Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aaperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
201
93
28
36
merhaba arkadaşlar hidrosenk olupda aşılama yapan veya yaptırıp hamile kalan varmııı

Çok zor bir ihtimal cnm bendede vardı doktor alınması laZım dedi o yüzden aşılama falan yapmadı. Çünkü sıvı attıgında dolayı rahimde bebegin tutulmasını saglamıyor tek taraflı bile olsa . O sıvı zararrlıymış anladıgım kadarıyla

Çok zor bir ihtimal cnm bendede vardı doktor alınması laZım dedi o yüzden aşılama falan yapmadı. Çünkü sıvı attıgında dolayı rahimde bebegin tutulmasını saglamıyor tek taraflı bile olsa . O sıvı zararrlıymış anladıgım kadarıyla
Benimde doktorum alınması lazım dedi ama ona rağmen 2 gün önce aşılama oldum yani doktorum aşılama 1 kere tavsiye etti

Olabilirde bazı kişilerde olan var o herarde hidrosalpenksin evresine baglı kimsinde az oluyormuş kimisinde çok .O yüzden olma ihtimali var hiç yoktan şansını denersin . Tek tüptemi seninki ? Olmasada tüpünü aldırıp başka sorun da yoksa normal yollada deneyebilirisn cnm ☺️ Ben normal yolla olanıda duydum hiç stres olma cnm

Olabilirde bazı kişilerde olan var o herarde hidrosalpenksin evresine baglı kimsinde az oluyormuş kimisinde çok .O yüzden olma ihtimali var hiç yoktan şansını denersin . Tek tüptemi seninki ? Olmasada tüpünü aldırıp başka sorun da yoksa normal yollada deneyebilirisn cnm ☺ Ben normal yolla olanıda duydum hiç stres olma cnm
2 tupmdede var canım inşallah canım😘sen şuan hangi aşamadasın

Back
X