Hikaye değil roman olur..

hlyaa45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
37
0
36
İstanbul
2senelik bir ilişkim vardı. Başkalarına inandığım ona güvenmediğim için kendi isteğimle bitirdim,hiç birşey yoken ortada.. 1hafta geçti aradan mesaj attı barışmak için yalvardı falan. Kabul etmedim. Ertesi gün bidaha yalvardı yine kabul etmedim,

Son düzenleme:
2senelik bir ilişkim vardı. Başkalarına inandığım ona güvenmediğim için kendi isteğimle bitirdim,hiç birşey yoken ortada.. 1hafta geçti aradan mesaj attı barışmak için yalvardı falan. Kabul etmedim. Ertesi gün bidaha yalvardı yine kabul etmedim, 1saat sonra bizim okuldan bi kızla çıkmaya başlamış.. Ve şaka gibi ama 3. gün yüzük taktılar. 1.5 ay oldu çıkıyorlar.. Beni ne zaman görse arkadaşına mesaj attırır. Bakışırız yada.. Paylaşımları falanda hep acı çekiyo gibi. Bana inatmı yapıyo beni unutmayamı çalışıyo yoksa bu kızı seviyomu bilmiyorumm. Kızda herkesle çıkan herşeyi yaşayan bi tip.. Yardıım lütfeen :43:

"Hiç sebep yokken ayrıldıysanız", erkek arkadaşınız da üstünden bir hafta geçtikten sonra mesaj attıysa (bu bile başlı başına sebep olur) pek de oralı olmamış önceleri... Ayrılığa razı olmayan insan neden bir hafta beklesin ki? Siz tekrar bir araya gelmeyince hırs yapmış, tekrar tekrar denemiş şansını... Güvensizlik sebebini daha detaylı anlatsaydınız daha sağlıklı yorumlardık ama bunlar "Ona güvenmediğim için ayrıldım..." kısmını açıklıyor...

O kız hakkındaki yorumunuz ise size nispet olsun diye, sizi geri döndürmek için böyle bir şey yaptığını düşündüğünüzü ifade ediyor gibi... Farz edelim öyle olsun, böyle bir hareket amacına ulaşır mı, bunu kendinize hakaret saymanız lazım... Doğal olarak "yardım" edilecek bir durum var gibi görünmüyor... Siz zaten doğru olanı yapmışsınız... Bu olanlardan sonra ne eski ilişkinizin ne de "o kız"ın karakterinin bir hükmü yok...

Sizi görünce arkadaşına aratması ve bakışmanızsa çok çirkin:

Madem sizi unutmak için bunları yapıyor sizinle alakayı kesmeli...

Madem sizi hala seviyor o kız yanında olmamalı... Neresinden bakarsanız bakın yaptıkları ikinize de değer vermediğinin göstergesi... "Kalp" sevdiğini seçer"... Sevseydi, seçerdi; iki tarafa da mavi boncuk dağıtmazdı...

Paylaşımlarıyla kafanızı karıştırarak sizi, yüzük takarak diğer kızı elinin altında tutuyor... İstiyor ki ne yardan geçsin ne serden... Diğer kızın sizden haberi var mı bilmiyorum ama sizin ondan haberiniz var... Gördüğünüz yerde bakışarak egosunu şişirmeye devam ederseniz size vaktiyle duyduğu saygıyı da yitirirsiniz... Bir eli yağda, bir eli balda olmasın beyefendinin; o kız için "önüne gelenle çıkar" derken siz de parmağında yüzüğü olan birinin "hala bakıştığı" kız olarak anılmayın, kendinize laf söyletmeyin... Arkadaşına size mesaj attırıp sonrasında neler konuştuklarını bilemezsiniz... Siz iyi niyetlisiniz, peki başkasıyla sözlenen eski arkadaşınız ve onun arkadaşı ne denli iyi niyetli acaba? Anlattıklarınızdan erkek arkadaşınızın ilişki yaşayacak olgunlukta olmadığını gösteriyor... (Belki kişiliği belki yaşı gereği...) Hayat türlü oyunlar oynayan, ne istediğini bilmeyen "çocuk"ların "bildirimlerini" okuyup içerleyecek, yorumlamaya uğraşacak kadar uzun mu? :68:

Çok iyi açıklamışsıın canım..
Kızla aynı okuldayız öyle birşey ki bana ikiside mesaj attı o gün kızda dedi yanlış anlama aramızda hiç birşey yok arkadaşız falan diye eski sevgilimde aynı şekilde 1saat sonra çıkmaya başladılar şaşkınım.
Burası küçük yer herkes bilir tanır onu herkes der bana inat yapıyo seni unutamaz falan diye..
Dediğiniz gibi olgun değl yaşı 18 olmasına rağmen hiç birşeyin farkında değill.
Çok çocuksu ne yaptığını kendide bilmiyor.
Yolda görünce ben bakmıyorum o bakıyor ve 1hafta önce takip bile etti
Ben bütün bağımı kestim hiç bir ortak arkadaşımızla görüşmüyorum , ne mesaj atıyorum ne birşey.
Fac'mden sildim onunla bağlantısı olan herkesi adını ağzıma almam zaten
Bitmesini istemiştim böyle olacağını biliyordum zaten kendine yediremeyip hemen bunları yapacağını..
Yazıık 2senemize (:

Back
X