• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hilal'in Diyet Günlüğü

bu alıntı konuşmayı nasıl yapıyoruz ya bırakma başarıcaksın bak bi kere evleniyosun o gelinlğin içinde incecik kuğ gibi olmak istemezmısın bı kere sabret bak gerisi gelcek 2 hafta dayan gerisi gelcek sabırlı ol sabır sabır...pikolojini zayıf hissetiğinde zayıflama hikayelerini oku resmlere bak acayıp gaz yapıyo ..hadi beraber başarıcaz bak kilolarımız aynı.....evlendikten sonra bu kilolarıda arıcaksın bunu unutma sen şimdiden önlem al benden sana tavsiye..ben bekarken 62 felandım diyet yapardım..şimdi o kiloma gelmek için diyet yapıyorum

canım 22 yasındayım boyum 1.65 77.5 ım yaklasık 1 ay once yedıklerıme dıkkat etmeye basladım ama 79.8 le falan basladım ve cok az kılo verebıldım ama ıncelme oldu baya bu arada bnde nısanlıyım nısanlımda kılolu bn yıne kendıme sahıp cıkabılıyrm ama o pek yapamıyo bu yuzden akupuntur dusunmeye basladık tabı her durumda yedıklerımıze dıkkat etmek zorundayız oyuzden topiğiniz cok hosuma gıttı

tşk ederim cnm inşallah zayıflıcaz sen nasıl bi diyet uyguluosun :16:

bu alıntı konuşmayı nasıl yapıyoruz ya bırakma başarıcaksın bak bi kere evleniyosun o gelinlğin içinde incecik kuğ gibi olmak istemezmısın bı kere sabret bak gerisi gelcek 2 hafta dayan gerisi gelcek sabırlı ol sabır sabır...pikolojini zayıf hissetiğinde zayıflama hikayelerini oku resmlere bak acayıp gaz yapıyo ..hadi beraber başarıcaz bak kilolarımız aynı.....evlendikten sonra bu kilolarıda arıcaksın bunu unutma sen şimdiden önlem al benden sana tavsiye..ben bekarken 62 felandım diyet yapardım..şimdi o kiloma gelmek için diyet yapıyorum

canım warya bu yazdıklarını okurken içim bi acaip oldu gercekten yıllar sonra gelinlik fotolarıma baktığımda incecik olsam kötümü olur yaa hep şişko kalmk istemiorum :25: ben bide nişanlım düğünden sonra balayına tatile gidelim dio:18::26:ben böle tombik tombikk puffff cok kötüüüü :14:

kızlar bi diyet uygulycm cok kilo wercem ama zayıfladıktan sonra anlatcam size naptığımııı :52: :52:

gel canım :1: bnmde hewesim kaçtı başaramadımm bıraktım diyeti sen dewam ediomusun :2:

canım diğer topikte kişi kalmadı ki ya.. Valla ediyorumda kaçamaklarım çok arttı yemek yine az yiyorm ama kaçamaklar arttı buna devam etmek denirse :( gel canım biz birbirimizden destek alıp zayıflayalm bak nişan düğün var böyle şişko gelnler olmayalm :(

canım diğer topikte kişi kalmadı ki ya.. Valla ediyorumda kaçamaklarım çok arttı yemek yine az yiyorm ama kaçamaklar arttı buna devam etmek denirse :( gel canım biz birbirimizden destek alıp zayıflayalm bak nişan düğün var böyle şişko gelnler olmayalm :(

Aynen canım haklısın :2: Aynen bnde senin gibiyim kaçamaklarım cok arttı stres yapıorum yaptıkça dahada kilo alıorum walla yüzümde sivilcelr cıktı çok fazla sorun yapıorum kilolarımı cok düşünüorum yatıyorum kalkıorum kilo nişanlım bile anlamış dedimki yüzümde cok sivilce cıktı bu neki böle dedim dioki stresteen oluyo kiloyu cok kafana takıosun senin neren kilolu dio :1:

ben normalde cok kilolu duran biri deilim resimlerimi paylaşıyim kızlar size 80 kiloluk halimle şimdikine bakın :1:

boyun uzunmuş bence kilolu görunmuyosundur pikolojını bozma yavaş yavaş gitsin..sabırlı ol..sonrA yiyince çok daha fazla kilo alabilirsin

boyun uzunmuş bence kilolu görunmuyosundur pikolojını bozma yavaş yavaş gitsin..sabırlı ol..sonrA yiyince çok daha fazla kilo alabilirsin

yok canım yemem ben tek weriyimde şu kiloları bişey istemiom bi 10 kilo weriyim sonra sağlıklı diyetime başlarım 1 ayda onu yaparım toplamda 16 kadar kilo weririm inşallaaaahhhh

Back
X