Doğal Saç Bakım Kürleri hindistan cevizi yağı

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.697
798
Haftada 1 tüm saçıma uyguluyorum 3haftadır
ve her sürdüğümde ,yıkadıktan sonra ilk gün saçlarım elektrikleniyor (normalde hiç öyle sorunum yok ) saç diplerim yağlı uçları kurudur
aslında yağı çok sevdim , en son 3gün önce uygulayıp yıkadım ...inanırmısınız uzun bir süreden sonra ilk defa 3gün saçı yıkama ihtiyacı duymadım...hem pis hemde bu kadar bakımlı göstermeyi nasıl beceriyor bu yağ saçı hayret..ama yine uğraşsam saçı elektrklendiririm...niye böyle yapıyor bu yağ :)

selam

ben haftada bir kullanıyorum macadamia yağı, buğday yağı ve badem yağı ile birlikte. bekletebildiğim kadar bekletiyorum saçımda oldukca memnunum.benim de saçlarımın dipleri yağlı uçları kuru ve ince telli bende elektriklenme sorunu olmuyor.
hangi marka hindistancevizi yağı kullanıyorsun?

Valla ben bu yağı 2 3 kere kullandim her dustan sonra ve saclarim öyle parlak oldu ki masallah. Önceden sacimi begenmeyen ablam ne yaptin da böyle oldu diyor. Sadece 2 3 kullanimda oldu bu.
Ve hala da öyle. .

selam

ben haftada bir kullanıyorum macadamia yağı, buğday yağı ve badem yağı ile birlikte. bekletebildiğim kadar bekletiyorum saçımda oldukca memnunum.benim de saçlarımın dipleri yağlı uçları kuru ve ince telli bende elektriklenme sorunu olmuyor.
hangi marka hindistancevizi yağı kullanıyorsun?
balen marka üzerine de soğuk pres yazıyor
ben tek kullanıyorum...zeytin yağıyla baddmle falan deneyeyim olmazsa...

Valla ben bu yağı 2 3 kere kullandim her dustan sonra ve saclarim öyle parlak oldu ki masallah. Önceden sacimi begenmeyen ablam ne yaptin da böyle oldu diyor. Sadece 2 3 kullanimda oldu bu.
Ve hala da öyle. .
beğenmesine bende beğendim...
ama özellikle ilk gün çok elektrikleniyor..
kafayı 4gündür yıkamadım dipler az yağlı dursada maşallahı var ya...ilk defa bunca gündür hala bakımlı güzel duruyor saç...
bu yağ benim saçı kurutuyor mu o zaman...
yada denge falan mı kurmaya çalışıyor
anlamadım ki...

beğenmesine bende beğendim...
ama özellikle ilk gün çok elektrikleniyor..
kafayı 4gündür yıkamadım dipler az yağlı dursada maşallahı var ya...ilk defa bunca gündür hala bakımlı güzel duruyor saç...
bu yağ benim saçı kurutuyor mu o zaman...
yada denge falan mı kurmaya çalışıyor
anlamadım ki...

Onu bilmem de bende hoc elektriklenme yapmadi. Bi de neden 4 gün yikamiyorsunuz? Saclarimizin suya da ihtiyaci var bence
Ben sürekli yikarim..

Onu bilmem de bende hoc elektriklenme yapmadi. Bi de neden 4 gün yikamiyorsunuz? Saclarimizin suya da ihtiyaci var bence
Ben sürekli yikarim..
bende hergün yıkarım :)
ilk defa öyle durdum...
duyduğuma göre saç ne kadar seyrek yıkanmaya başlarsa dengeyi sebumu düzelir
ki garip bir şekilde hindistan cevizi yağı
baya dengeledi 4gün durabildiğme göre..
ilk gün elektriklendirmese bari..iyidi

bende hergün yıkarım :)
ilk defa öyle durdum...
duyduğuma göre saç ne kadar seyrek yıkanmaya başlarsa dengeyi sebumu düzelir
ki garip bir şekilde hindistan cevizi yağı
baya dengeledi 4gün durabildiğme göre..
ilk gün elektriklendirmese bari..iyidi

Himm. Ben de bi arkadasimdan duymustum. Dur alıp deneyeyim demistim. Gercekten güzel cok faydali

Himm. Ben de bi arkadasimdan duymustum. Dur alıp deneyeyim demistim. Gercekten güzel cok faydali
evet kesinlikle çok güzel
saçı yıkadığı günün akşamında yağlanan sönen biri olarak açıkçası çok iyi şu 4günde yağlandığı kadar akşamına yağlanırdı
bu da da 4gündür yıkanmayan saç :) 14100020.webp

evet kesinlikle çok güzel
saçı yıkadığı günün akşamında yağlanan sönen biri olarak açıkçası çok iyi şu 4günde yağlandığı kadar akşamına yağlanırdı
bu da da 4gündür yıkanmayan saç :) Eki Görüntüle 1274096

EVET, 4 gundur yikanmamasina ragmen gayet temiz gorunuyor. Zaten ne varsa hep doğal seylerde var. Bi ara hindistan cevizi alip sütüyle yüzümü yikayayim diyordum ama usengecligimden yapamadim bir türlü. Cilde de iyi geldigine inanıyorum

EVET, 4 gundur yikanmamasina ragmen gayet temiz gorunuyor. Zaten ne varsa hep doğal seylerde var. Bi ara hindistan cevizi alip sütüyle yüzümü yikayayim diyordum ama usengecligimden yapamadim bir türlü. Cilde de iyi geldigine inanıyorum
ben yağı yüzümde denedim
gece uyumadan önce sürdüm
sabahında güzel bir yüz ama t bölgesi
bir tık yağlıydı...sütü eminim çok güzel yapar...

Ve hala da öyle. .

Kullandığınız yağın markası neydi?

Acikcasi bilemiyorum. Çünkü herhangi bir aktardan almistim. Markasina falan bakmamistim. Siradan bir hindistan cevizi yagiydi..

Her yağ aynı etkiyi vermiyormuş sanırım. Bir de yemeklik ya da kozmetik olanları varmış. Kullanan birinin tavsiyesi ile satın almak istemiştim. Teşekkür ederim cevabınız için.

Bende duyup almistim cok duzenli kullanmadim ama saca iyi geliyor abartip fazla sürup kafaniza yapistirmadginiz takdirde tabi .

Back
X