Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar hindistan cevizi yağı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben kullanıyorum ama tek başına diil. Badem yağı ve cam terebentin yağını da üçünü karıştırıp haftada bir saçimda en az iki saat bekletip içine bir bemix ampul bir de evin ampul katip karistirdigim şampuanla yıkıorum. Sem sert kopan ve dökülen saçlarım baya ii oldu artık dokulmuyor ve parlaklik geldi saclarima 4 haftada etkisini gösteriyor. Herkese tavsiye ederim.

Merhaba kızlar hindistan cevizi yağı kullanan varmı çok etkili olduğu söyleniyor

3 aydır saçlarıma başka hiç bir Bakım yapmıyorum. Sadece haftada iki defa Hindistan cevizi Yağı suruyorum. Sacların nemliyken şurup beklemek en etkili Yöntem.bir iki aydır görmediğim bir arkadaşım saçlarımı görünce inanamadı. Ilk aldığımda yurtdışından getirdim. Sonra Türkiye den buldum. Çok memnunum.

merhaba canımmm :) acaba Türkiye de nerden boldun hindistan cevizi yağını

muhteşem birşey. ama organik olanını al kesinlikle. organik olanı oda sıcaklığında katı oluyor avucunun içinde ovalayınca eriyor öyle saçına sürüyosun. ben jöle şekillendirici vs kullanmayı bıraktım azıcık ondan saçıma yediriyorum hem bakım yapıyor hem mis gibi kokuyor hem de elektriğini alıyor

dışarı çıkarken kullanılması çok güzel. hangi markayı kullanıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…