Hiperekojenik(parlak) barsak

loveyoubaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
303
110
53
Merhaba hamisler benim bebegim 18 haftalik civarindayken parlak barsak goruldu psikolojik olarak cok zor zamanlar gecirdim dr lar aciklama yapamiyolardi ayni sekilde baska arkadaslardada sorun oldu ama sitede bununla ilgili fazla bilgi yoktu parlak barsagi sormuslar ama sonuclarini yazmamislar. Allah hic kimseyi bebegiyle sinamasin ama basina gelen olursa diye yaziyorum 18. Haftada goruldu barsak parlakligi 28. Hafta civari yok oldu tabi bu aradaki 2 bucuk ay ne stres ne ac kalmalar sirf bebegime zarardi Allahima cok sukur bebegim sagliklo dogdu 15 gunluk oldu bile ikili testim guzeldi riske atmamak adina amniosentez vs bisey yaptirmadim tek bulgu barsak parlakligiydi ve bi sorunumuz yok tek bulgu hic birsey igade etmiyormus dusuk tehlikem ve kese yani kanamam vardi kan yutmus olabilir dediler ama her dr bunu onaylamadi neyse.. Tek bulgu birsey ifade etmiyormus bunu yazmak istedimm herkese hayirli dogumlar :)

Cok dusuncelisin gercekten iyiki yazmissin benimde bebegimin kalbinde cikmisti 20. Haftada ben de hicbisey yaptirmadim testlerim riskli degildi bi sure baya kafama taktim doktorlar hicbisey yok demisti ama yinede uzuluyodum 26.haftasinda benimde doktorum goremedi parlakligi yani gercekten geciyor gecmese de zaten problem olmazmis ben simdi 29 haftaligm insallah senin gibi sag saglim kucagimiza aliriz :)

Back