hiperemezis grevidarum hakkında

ağaçtan düşenin halinden ağaçtan düşen anlarmış.ben de o korkularla 6 yıl ara koydum.2.hamileliğim ilkinden kat be kat kötü geçti.defalarca kez kan kustum, damardan serum yetmiyordu, protein serumları aldım...anlatırsam destan olur,ama şu da bir gerçek ki her gebelik farklı ve kendine has.inşallah aynı sorunları yaşamazsınız..
Birçok vitamin kulllandim, kullanıyorum inşaallah bu kez o kadar ağır olmaz diye birçok makale okudum
Bazı konularla baglantiliymis bakalım hamile olursam neler olacak :anneadayı::110:

Birçok vitamin kulllandim, kullanıyorum inşaallah bu kez o kadar ağır olmaz diye birçok makale okudum
Bazı konularla baglantiliymis bakalım hamile olursam neler olacak :anneadayı::110:

ben de çok araştırmıştım.kimine göre B12 eksikliği, kimine göre psikolojik, kimine gere beynin beta hormonuna tepkisi...bana göre betaya tepkisi çünkü hormon düzeyi arttıkça kusmam arttı, 16 dan sonra düşmeye başlayınca kusmalar azaldı.zofran kurtarıcı bir ilaç..tabiki umarım hiçbir sorun yaşamazsınız...hayırlı gebelikler..

Hanimlar 16.haftama girecegim kismetme hiperezemis gravidirum teshisi konuldu 2 aya yakin hastanede serum tedavidi gördüm bugun ciktim ne zaman biter yada azalir bu bulantilar yasayan yazsin lütfen

Konuyla ilgilenen kimseler yok mu? yardimci olabilecek bana ve benim gibi durumda olan bicok arkadasa birbirimize yardimci olalim

Konuyla ilgilenen kimseler yok mu? yardimci olabilecek bana ve benim gibi durumda olan bicok arkadasa birbirimize yardimci olalim
Kimilerinin 20.haftada kimilerinin ise benim gibi doğuma kadar hiç geçmiyor😕 bir evladım var ikinciyi düşünmeye korkuyorum. Kardeşi olsun istiyorum ama yaşanılanlar aklıma geldikçe. Ah ah çeken bilir.

Merhabalar tekrar gebe kaldınız mı? Gebe kaldıysanız nasıl oldu ikinci hamileliğiniz?

Merhabalar tekrar gebe kaldınız mı? Gebe kaldıysanız nasıl oldu ikinci hamileliğiniz?
ayni diyebilirim Ama psikolojim hazırdı gececegini bilmek deneyim çok etki etti
bu kez kendimi hiç salmadım daha az demoralize oldum
yine tam olarak 20de bitti
bu kez hemen hemen hergün ac da olsam çalıştım işten çok az izin aldım
vs..

2. gebeligimde daha az serum aldım yine kan kustum aç olmama rağmen boğazım dan kan gelene kadar öğürme atakları yaşıyordum
midem neredeyse hiç bişey almıyordu ben de psikolji ve vitaminlere bağlıyorum
1. de de psikolojim gayet güzeldi ancak istemedigimz bir ilde yaşıyorduk...
cevresel koşullar
..
ve 1. de d vit. b12 baya düşüktü...

2. gebeligimde daha az serum aldım yine kan kustum aç olmama rağmen boğazım dan kan gelene kadar öğürme atakları yaşıyordum
midem neredeyse hiç bişey almıyordu ben de psikolji ve vitaminlere bağlıyorum
1. de de psikolojim gayet güzeldi ancak istemedigimz bir ilde yaşıyorduk...
cevresel koşullar
..
ve 1. de d vit. b12 baya düşüktü...
Cevapladığınız için teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi. Benim de bir kızım var kardeşi olmasını tek kalmasını istemiyorum. Bahsettiğiniz şeylerin ve burada bahsedilen her şeyi yaşadım bundan dolayı yaşadıklarımı düşündükçe çok korkuyorum. Hele de ona nasıl bakacağım kısmı😞 ve çalışıyorum aynı zamanda o kısım nasıl olacak endişesi.. siz ilk çocuğunuza nasıl bakabildiniz ve ayrıca
vitaminlerden bahsetmişsiniz gebe kalmadan önce nasıl takviyeler kullandınız?

Cevapladığınız için teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi. Benim de bir kızım var kardeşi olmasını tek kalmasını istemiyorum. Bahsettiğiniz şeylerin ve burada bahsedilen her şeyi yaşadım bundan dolayı yaşadıklarımı düşündükçe çok korkuyorum. Hele de ona nasıl bakacağım kısmı😞 ve çalışıyorum aynı zamanda o kısım nasıl olacak endişesi.. siz ilk çocuğunuza nasıl bakabildiniz ve ayrıca
vitaminlerden bahsetmişsiniz gebe kalmadan önce nasıl takviyeler kullandınız?
b vitaminleri ve d vitamini demir serum
birinciye de kendim baktım memurum ücretsiz izin aldim bun da da aynısı 36 aylikken kreşe başladı...
doğunca büyüyor da o süreci düşünmek yaşamaktan daha ürkütücü bence su akıp yatağını buluyor...
bir an evvel kardeşi olsun kız lar kardeş dusuncesini birakamiyor
....

Back
X