Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim kadarıyla doğumsal olan bi durum tekrarlama ihtimali düşük.Evet bebeğim bu hastalık ile doğdu amaonu kaybettik sadece bu durumla ola varmı var ise diğer bebeklerde de tekrar eder mi diye merak ediyorum
Hemen hemen ayni seylerden bahsediyoruz canim.bence bu sekilde birsey yasadiktan sonra bastan kontrolle inşaallah yasamazsin.allahim sanada sabir versin.yasadigin kolay hirsey degil.iyi jir doktor kontrolu ile bence tekrarlanmaz.ama sende bir dahiliye doktorona gidip kendini goster hamile kalmadan once.ben oyle yapmistim.seker ve insulin cikinca hamilelik dusunuyorsan baska ilac yaAcam dedi.dusunmuyorsan baska ilac dedi.cok bilfiyimden degil sadece yasadiklarima dayanarak soyluyorum canim.Hiperinsulinizm pankreas asri derece insulin üretiyor vucut da şeker olmadığı zaman da üretiyor vucut farketmiyor sekeripnolup olmadığını bu durumun genetik olduğunu söylediler benim bebeğim de 5 kilo doğmuştu bakalım sonuç ne çıkacak bu durum çok nadirmis Allah ım buraya yasatmasin
Allahim baska aci yasatmasin canim.hayirli saglikli bebeklerin olur insâallah.Solun ben hamileliği boyunca endokrin zmai göründüm herhangi bir soru yoktu hayırlısı artik
Bu sekilde dusunme etrafına bir bak ne kadar çaresiz insanlar var.saglila bebekleri oluyor sonrasinda binbir turli saglik sorunu cikiyor.mevlam neylerse guzel eyler.umudunu kaybetme.soylemeside kolay degil inan.bende ust uste bos gebelik geciriyorum.3. Ye gucum yok diyorum.sonrada verdigin sinav bu olsun mevlam diyip dua ediyorum.sende dermansiz dert degil cok sukur.İnş. Sağol canım artık ümitlerini kırıldı kafayi yiyecek artık çaresiz hissediyorum kendimi