Hiperinsulinizm

Aşırı insülin salgılanması demek. Bunun sonucunda Bebek'te hipoglisemi oluşuyor. Bazen geçici bazen kalıcı olur ama uzman değilim tabi böyle bi durumla da karşılaşmadım sadece neden sonuç düşündüm

Evet bebeğim bu hastalık ile doğdu amaonu kaybettik sadece bu durumla ola varmı var ise diğer bebeklerde de tekrar eder mi diye merak ediyorum

Şeker hastalığın tersi urda kan şekeri düşüyor bu da b eyne zarar verebilir bu yüzden çok önemli Yenidoğan bebeklerde

Canim ayni seymi bilmiyorum ama kisaca anlatayim belki sen anlarsin.ben bu hafta kurtaj oldum bos gebelik gecirdigim icin.hamile oldugumu ilk ogrendigimde dr dediki acilen sekerine bakmaliyiz.cunku bende insulin direnci var ve tokluk kan sekerim 110 cikiyor.benim ilk bebegim iri bebek 4.500 kilo dogdu dr bunlari duyunca hemen sekerine bakmaliyiz ve gerekirse ilac ve diyet yapmalisin dedi.suanda bakalimki 24. Hafta ve sonrasinda bebekde ve sende seker cikmasin dedi.tabi ben baktiramadim canim bosgebelik oldugu icin.bilmiyorum ayni seylerden mi bahsediyorz.

Hiperinsulinizm pankreas asri derece insulin üretiyor vucut da şeker olmadığı zaman da üretiyor vucut farketmiyor sekeripnolup olmadığını bu durumun genetik olduğunu söylediler benim bebeğim de 5 kilo doğmuştu bakalım sonuç ne çıkacak bu durum çok nadirmis Allah ım buraya yasatmasin

Hiperinsulinizm pankreas asri derece insulin üretiyor vucut da şeker olmadığı zaman da üretiyor vucut farketmiyor sekeripnolup olmadığını bu durumun genetik olduğunu söylediler benim bebeğim de 5 kilo doğmuştu bakalım sonuç ne çıkacak bu durum çok nadirmis Allah ım buraya yasatmasin
Hemen hemen ayni seylerden bahsediyoruz canim.bence bu sekilde birsey yasadiktan sonra bastan kontrolle inşaallah yasamazsin.allahim sanada sabir versin.yasadigin kolay hirsey degil.iyi jir doktor kontrolu ile bence tekrarlanmaz.ama sende bir dahiliye doktorona gidip kendini goster hamile kalmadan once.ben oyle yapmistim.seker ve insulin cikinca hamilelik dusunuyorsan baska ilac yaAcam dedi.dusunmuyorsan baska ilac dedi.cok bilfiyimden degil sadece yasadiklarima dayanarak soyluyorum canim.

İnş. Sağol canım artık ümitlerini kırıldı kafayi yiyecek artık çaresiz hissediyorum kendimi

İnş. Sağol canım artık ümitlerini kırıldı kafayi yiyecek artık çaresiz hissediyorum kendimi
Bu sekilde dusunme etrafına bir bak ne kadar çaresiz insanlar var.saglila bebekleri oluyor sonrasinda binbir turli saglik sorunu cikiyor.mevlam neylerse guzel eyler.umudunu kaybetme.soylemeside kolay degil inan.bende ust uste bos gebelik geciriyorum.3. Ye gucum yok diyorum.sonrada verdigin sinav bu olsun mevlam diyip dua ediyorum.sende dermansiz dert degil cok sukur.

Back
X