Hipertirodi

eliffurkan

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2023
11
1
6
30
Hanımlar merhaba benim gibi hipertiroid olup kilo alan var mı sağlıklı beslenmeme ekmek paketli gıdalar yememe rağmen kilo alıyorum lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi

İlginç evet, hipotroid kilo yapar diye biliyordum ,hipertiroid zayıflatır.Tekrar kan değerlerinizi ölçtürün, ikisinin birbirine dönme özelliği oluyormuş zaman içinde.

Hanımlar merhaba benim gibi hipertiroid olup kilo alan var mı sağlıklı beslenmeme ekmek paketli gıdalar yememe rağmen kilo alıyorum lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi
Hiper tiroid asla kilo aldırmaz çünkü metabolizma çok hızlı çalışır..hipo tirodtir o yada hasimato..

Hipertroid yaşadım bir dönem. Normalde hasimato vardı bende bundan 3 sene önce filan birden el ayak titremesi ve göz kararması yaşamaya başladım hızlıca kilo da veriyordum. Sonrasında doktora gittim hipertroid dediler ve sabah iki akşam iki hormon ilacı almaya başladım. Kan sonuçları her yer kırmızı idi. Ve mesela tsh 0.001 den küçüktür yazıyordu. Neyse ilaçlar ile birlikte aylarca kilo aldım o ilaçlar çok kilo aldırıyor. Hatta doktor a hiç bir şey yemeden her gün kilo alıyorum dedim. Önemli olan hipertroidi atlatmak kontrol altına almak dedi. Aniden bir şok sonucu ölebilirsin. Kiloyu her zaman verirsin demişti

Hocam hipertiroid dediler ve ilaç verdiler t ile başlayan
Sen bide anti tipo ve anti tiriglobin degerlerinede baktir..bir yanılgı olabilir.. çünkü hiper tiroid çok hızlı çalışan yemek yemene rağmen çok fazla zayıflatan bir hastalikliktir..mutlaka endokrin uzmanına gitmelisin..

Sen bide anti tipo ve anti tiriglobin degerlerinede baktir..bir yanılgı olabilir.. çünkü hiper tiroid çok hızlı çalışan yemek yemene rağmen çok fazla zayıflatan bir hastalikliktir..mutlaka endokrin uzmanına gitmelisin..
Tipo normal çıktı gittim endokrine o da aynı şeyi söyledi

Back
X