- 26 Kasım 2023
- 11
- 1
- 6
- 30
- Konu Sahibi eliffurkan
Hanımlar merhaba benim gibi hipertiroid olup kilo alan var mı sağlıklı beslenmeme ekmek paketli gıdalar yememe rağmen kilo alıyorum lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim evet ben de tam tersi diye biliyordum. Sürekli kilo alıyorum yemiyorumİlginç evet, hipotroid kilo yapar diye biliyordum ,hipertiroid zayıflatır.Tekrar kan değerlerinizi ölçtürün, ikisinin birbirine dönme özelliği oluyormuş zaman içinde.
Merhaba hipertiroid teşhisi kondu ama kilo alıyorum vermem gerekirkeniçerikte anlatım bozukluğu var düzenler misiniz?
Hiper tiroid asla kilo aldırmaz çünkü metabolizma çok hızlı çalışır..hipo tirodtir o yada hasimato..Hanımlar merhaba benim gibi hipertiroid olup kilo alan var mı sağlıklı beslenmeme ekmek paketli gıdalar yememe rağmen kilo alıyorum lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi
Hocam hipertiroid dediler ve ilaç verdiler t ile başlayanHiper tiroid asla kilo aldırmaz çünkü metabolizma çok hızlı çalışır..hipo tirodtir o yada hasimato..
Sen bide anti tipo ve anti tiriglobin degerlerinede baktir..bir yanılgı olabilir.. çünkü hiper tiroid çok hızlı çalışan yemek yemene rağmen çok fazla zayıflatan bir hastalikliktir..mutlaka endokrin uzmanına gitmelisin..Hocam hipertiroid dediler ve ilaç verdiler t ile başlayan
Tipo normal çıktı gittim endokrine o da aynı şeyi söylediSen bide anti tipo ve anti tiriglobin degerlerinede baktir..bir yanılgı olabilir.. çünkü hiper tiroid çok hızlı çalışan yemek yemene rağmen çok fazla zayıflatan bir hastalikliktir..mutlaka endokrin uzmanına gitmelisin..
hipotroidi olmasın hiper zayıflatır geneldeHanımlar merhaba benim gibi hipertiroid olup kilo alan var mı sağlıklı beslenmeme ekmek paketli gıdalar yememe rağmen kilo alıyorum lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi
T3 T4 normal tsh düşükhipotroidi olmasın hiper zayıflatır genelde