hipertrioit kanama yaparmı

karakulan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
96
0
36
Düzce
arkadaşlar 7 haftalık hamileyim.ama 8gündür kanamm var.geçen cumartesi gittik enson dktra.bebeğin kalp atışını görmüştük çok şükür.ozamanda 3 gün kanamam olmuştu.ondan beri bugün8.gün kanamm oldu.acaba trioitmi yaptı.böyle olan varmı

hipertroid yapmaz diye düşünüyorum benimde gebelikte çıktı şuan sadece troidin normal çalışması için ilaç kullanıyorum istersen tekrar bi doktora git için rahat olur..

teşekkürler.ne bileyim işte.doktora yarın gitcez.geçen seneki hamileliğimdede trioit çıkmıştı.hamilelikte çıkanlardan ama.tabi anomali vardı ve sonlandırıldı.trioitde normale döndü.test yaptırdık dün yine tsh t3 ve t4 10 da cıkıcak sonuç.bakalım merak ediorum.sizin tsh düşükmü yüksekmi.benim düşük

benim tsh 2nin altına hiç düşmedi
endokrin doktorlarına göre yüksek ,kadın doğumcuya ve dahiliyecilere göre çok normal ama
sanmıyorum tiroidle kanama arasında bağ olduğunu

canım bu arada başka konuların da var kanamayla ilgili doktorun nedendir diyor
yani böyle fikir yürütmeyle olmaz ki:34:
ama inşallah hepsi geçer de bebeği sağlıkla doğar:71:

benim fazla çalışıyormuş kadın doğum doktoru dahiliye ye bakınmam gerektiğini söyledi. belki 4 aydır kullanıyorum ilaç. ayda bir kontrole göre hapın dozunu değiştiriyo doktor... hap kullanmak da sakıncalı ama kullanmamak daha sakıncalı olduğunu söyledi.. umarım herşeyin yolunda gider...

Back
X