• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipnoterapi gören var mı ? hipnoz olanlar varsa bilgilendirebilir mi

zynpikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
3
0
1
32
kendi isteğimle hipnoz seansı alacağım yaşadığım olumsuz şeylerden dolayı. aklım o kadar dolu ki. önüne geçemediğim düşüncelerim var kötü bir dönemden geçiyorum ve eşimide peşimden sürüklüyorum resmen. varsa uygulayan birisi bana yol göstersin gerçekten etkili bir yöntem mi ? sorunlarım var ama bunun kaynağı ne bilmiyorum. hele bu sinirimin tutarsız hareketlerimin altında neler yatıyor merak ediyorum.

İzmir'de bu işte çok iyi birisi var.
Kendisi eskiden Karşıya Palmiye Sokaktaydı. Halen orada mı bilmiyorum. Burak Sayıcı.
Ben de işe yaradı. Sen de yarar mı bilmiyorum. Kendisine aç sor istersen.

Size tavsiyem psikoloklara psikiyatrilara para harcamayin.allaha inanan insansaniz bu seslerin nefsinizden geldigini bilmelisiniz.once nefsinizi öğrenin onun kim olduğunu size zarar verdiğini düşünün. allah sifanizi versin.size yardimci olmayi isterim.

Sayın yasyus,
Yazdıklarınızı okuyunca şunları gerçekten merak ettim. Psikolog veya psikiyatriste gitmeyi önermeden siz nasıl bir terapi uygulayacaksınız. Hangi üni ve hangi bölüm mezunusunuz,tedavi - terapi adına hangi sertifikalarınız var gerçekten çok merak ettim. Bilimsel kimliğe bu denli zıt düşen yazınızı hangi kimliğinizle yazdınız gerçketen çok merak ediyorum. Sizce psikolog ve psikiyatrist kimdir. Bunları bana tanımlar mısınız.

Sayın yasyus,
Yazdıklarınızı okuyunca şunları gerçekten merak ettim. Psikolog veya psikiyatriste gitmeyi önermeden siz nasıl bir terapi uygulayacaksınız. Hangi üni ve hangi bölüm mezunusunuz,tedavi - terapi adına hangi sertifikalarınız var gerçekten çok merak ettim. Bilimsel kimliğe bu denli zıt düşen yazınızı hangi kimliğinizle yazdınız gerçketen çok merak ediyorum. Sizce psikolog ve psikiyatrist kimdir. Bunları bana tanımlar mısınız.

Sayın Annetostos
Ben Dokuz Eylül Üni. mezunuyum, Hacettepe'de yüksek lisans yapıyorum. Bunlar sizin için yeterli mi bilmiyorum ama özel mesaj yoluyla da isterseniz kimlik kartımın fotosunu yollayabilirim. Yıllarca ve yıllarca depresyonla boğuştum. Denenmeyen ilaç, gidilmeyen psikoterapi kalmadı. yasyus isimli kullanıcı belki yanlış bir uslüp kullanmış olabilir ama söylediğine katılıyorum. Sonuçta psikiyatri ilaçları sektörü hatta genel olarak ilaç sektörü hakkındaki gerçekler ortada. Beyin kimyasıyla ilgili ciddi farklılıklar -şizofreni gibi- tabi ki ayrı. Ama kalpler yalnız Allah'ı anmakla tatmin oluyor gerçekten. Bu da benim naçizane düşüncem. İyi ki başarısız olan tedavimi bıraktıktan sonra manevi yanımı keşfedip güçlendirmişim. Yoksa şimdi nerede olurdum bilmiyorum. Lütfen kızmayın bu söylediklerime. İnsan büyük bir zorluğu aştıktan sonra paylaşmak istiyor. Sevgiler.

Hipnozla destek almış bir arkadaşım var. Oldukça iyi şimdi. Otomatik olumsuz düşünceleri vardı ama şimdi resmen dönüştü. İlaçları kendi isteğiyle bıraktı. Artık ihtiyaç duymuyorum diyerek. Aradan 6 ay geçti. Hala şaşırtıcı derecede iyi.
Sitesi ....
umarım yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
sayın zynpikiz, acaba hipnoz konusunda bir adım attın mı? benimde kendimde kontrol etmekte zorlandığım anlık sert tepkilerim, karamsarlığım var. Bunun yanı sıra kedi ve köpeklerden korkuyorum. Hipnoz konusunda da tedirginim ve İstanbul için gerçekten önerisi olan birini bulamadım.

Sayın Annetostos
Ben Dokuz Eylül Üni. mezunuyum, Hacettepe'de yüksek lisans yapıyorum. Bunlar sizin için yeterli mi bilmiyorum ama özel mesaj yoluyla da isterseniz kimlik kartımın fotosunu yollayabilirim. Yıllarca ve yıllarca depresyonla boğuştum. Denenmeyen ilaç, gidilmeyen psikoterapi kalmadı. yasyus isimli kullanıcı belki yanlış bir uslüp kullanmış olabilir ama söylediğine katılıyorum. Sonuçta psikiyatri ilaçları sektörü hatta genel olarak ilaç sektörü hakkındaki gerçekler ortada. Beyin kimyasıyla ilgili ciddi farklılıklar -şizofreni gibi- tabi ki ayrı. Ama kalpler yalnız Allah'ı anmakla tatmin oluyor gerçekten. Bu da benim naçizane düşüncem. İyi ki başarısız olan tedavimi bıraktıktan sonra manevi yanımı keşfedip güçlendirmişim. Yoksa şimdi nerede olurdum bilmiyorum. Lütfen kızmayın bu söylediklerime. İnsan büyük bir zorluğu aştıktan sonra paylaşmak istiyor. Sevgiler.
İyileşme sürecinden bahsedebilir misiniz?

hipnozu bende çok merak ediyorum ve aslında bazı travmalarımı atlatmak içinde ihtiyaç duyuyorum.

Sayın Annetostos
size gerçekten teşekkür ederim.şu bir gerçekki kalpler ancak allahı zikretmekle şifa buluyor.bende çok doktorlara gittim ama olmadı.bunu herkese anlatıp inandırmak zor maalesef.allah tüm çaresizlere çare olsun inşallah.

merhabalar ben hipnoterapi aldım nil hanımdan çok ilginç bir deneyim sanki farklı bir dünya oluşuyor çok garip. bu tarz şeylere pek inanmazdım ama bizzat yaşayınca ne olduğunu ve nasıl işe yaradığını anlıyorsunuz

ben hipnoterapi aldım ve faydasını da gördüm sürekli kalbimde bir taşla yaşıyordum terapiden sonra bu şikayetim geçti ayla sırıklı benim doktorum istanbulda da hasta bakıyor netten araştırıp numarasını ve adresini bulabilirsin Allah yardımcın olsun :)

ben hipnoterapi aldım ve faydasını da gördüm sürekli kalbimde bir taşla yaşıyordum terapiden sonra bu şikayetim geçti ayla sırıklı benim doktorum istanbulda da hasta bakıyor netten araştırıp numarasını ve adresini bulabilirsin Allah yardımcın olsun :)

tam olarak rahatsızlığın neydi canım anlamadım biraz açabilir misin tam olarak neye fayda ettiğini anlamak için

çocukluğumda çok büyük bir travma geçirdim trafik kazasında en sevdiklerimi kaybettim ve olayı birebir yaşadım bir ömür etkisini üzerimden atamadım sürekli kalbim sıkışıyordu nefes alamıyordum

kendi isteğimle hipnoz seansı alacağım yaşadığım olumsuz şeylerden dolayı. aklım o kadar dolu ki. önüne geçemediğim düşüncelerim var kötü bir dönemden geçiyorum ve eşimide peşimden sürüklüyorum resmen. varsa uygulayan birisi bana yol göstersin gerçekten etkili bir yöntem mi ? sorunlarım var ama bunun kaynağı ne bilmiyorum. hele bu sinirimin tutarsız hareketlerimin altında neler yatıyor merak ediyorum.[/QUOT
kendi isteğimle hipnoz seansı alacağım yaşadığım olumsuz şeylerden dolayı. aklım o kadar dolu ki. önüne geçemediğim düşüncelerim var kötü bir dönemden geçiyorum ve eşimide peşimden sürüklüyorum resmen. varsa uygulayan birisi bana yol göstersin gerçekten etkili bir yöntem mi ? sorunlarım var ama bunun kaynağı ne bilmiyorum. hele bu sinirimin tutarsız hareketlerimin altında neler yatıyor merak ediyorum.

bende de 5 seneden fazla panikatak var kendim yenmeye çalıştım başaramadım ilaclardan korktugum icinde bi türlü cesaret edemedim tesadüfen arkadasımdan hipnoterapiyi duydum netten arastırarak daha önce kanada da egitimlerini almıs burak sayıcı ya ulastım (olumlu yorumlar üzerine) 6 seansta yenebilcegimi söylemişti seanslar bana göre biraz fazlaydı ama kesin cözüm deyince feda olsun dedim 4ncü seansta baska konular cıktı terapilerde evet isinde basarılı kısa süreli bi rahatlama yasadım ama sonrasında daha fazla olmaya basladı ataklarım maddi imkanlarımın yetersizliginden daha fazla gidemedim ayrıca seanslar cok yorucu geciyordu kısacası faydasını görmedim bu konuya da inancımı yitirdim cesaret bulup psikiyatra cıktım ilac tedavisi görüyorum suan bana hipnoterapiden daha iyi geldigini söyleyebilirim acıkcası

İstanbul kucukcekmece avcilar veya beylikduzu civarinda onerebileceginiz bir doktor varmi? Ben de anksiyete var ve bu aralar cok yogun yasiyorum. Psikiyatriste gittim verdigi ilaclar beni daha kotu yapti. Bu nedenle hipnoterapinin daha iyi olabilecegini heyecanimi yenebilecegimi inaniyorum. Tedavi olmam gerekiyor ve tedavi olan arkadaslar bana yardimci olabilir misiniz? Tavsiye edebileceginiz bir Dr varsa yaza bilirseniz sevinirim.

Back
X