kendi isteğimle hipnoz seansı alacağım yaşadığım olumsuz şeylerden dolayı. aklım o kadar dolu ki. önüne geçemediğim düşüncelerim var kötü bir dönemden geçiyorum ve eşimide peşimden sürüklüyorum resmen. varsa uygulayan birisi bana yol göstersin gerçekten etkili bir yöntem mi ? sorunlarım var ama bunun kaynağı ne bilmiyorum. hele bu sinirimin tutarsız hareketlerimin altında neler yatıyor merak ediyorum.[/QUOT
kendi isteğimle hipnoz seansı alacağım yaşadığım olumsuz şeylerden dolayı. aklım o kadar dolu ki. önüne geçemediğim düşüncelerim var kötü bir dönemden geçiyorum ve eşimide peşimden sürüklüyorum resmen. varsa uygulayan birisi bana yol göstersin gerçekten etkili bir yöntem mi ? sorunlarım var ama bunun kaynağı ne bilmiyorum. hele bu sinirimin tutarsız hareketlerimin altında neler yatıyor merak ediyorum.
bende de 5 seneden fazla panikatak var kendim yenmeye çalıştım başaramadım ilaclardan korktugum icinde bi türlü cesaret edemedim tesadüfen arkadasımdan hipnoterapiyi duydum netten arastırarak daha önce kanada da egitimlerini almıs burak sayıcı ya ulastım (olumlu yorumlar üzerine) 6 seansta yenebilcegimi söylemişti seanslar bana göre biraz fazlaydı ama kesin cözüm deyince feda olsun dedim 4ncü seansta baska konular cıktı terapilerde evet isinde basarılı kısa süreli bi rahatlama yasadım ama sonrasında daha fazla olmaya basladı ataklarım maddi imkanlarımın yetersizliginden daha fazla gidemedim ayrıca seanslar cok yorucu geciyordu kısacası faydasını görmedim bu konuya da inancımı yitirdim cesaret bulup psikiyatra cıktım ilac tedavisi görüyorum suan bana hipnoterapiden daha iyi geldigini söyleyebilirim acıkcası