hipnoz oluuun:)

hep aynı şey dimi sonunda farklı bişey çıkmıyo ?
baş döndürücü ve gözlerini ağrıtıyo insanın
teşekkürler
şakkıdı şakkıdı

eee ben uyardım kendim bizzat denedim döndüm dedim dimi:) ama böyle şeylerin hep yuvarlağını görüoduk bu biraz daha değişiği:))

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıay bana bırseyler oluyoooooooooooooo

ayyyy ya arkadaslarla baktık az kalsın kusuyodukkkkkkkkkkkkkk

ayyyy ya arkadaslarla baktık az kalsın kusuyodukkkkkkkkkkkkkk

Allah iyiliğini versin senin vur dedik öldürmüşsün dalıp kalma sonuna hep aynı terane dönüo dönüo dönüo sen isekafamçokkarıştı:bbo: oluosun okadar:roflol:

ben kimim burası neresi...
dememe az kalmıştı...hipnoz olsak kim uyandıracaktı bizi bi bilen varmı acaba....

ben kimim burası neresi...
dememe az kalmıştı...hipnoz olsak kim uyandıracaktı bizi bi bilen varmı acaba....

anacım ben uyandırırım sen yeter k lepi beni uyandır derinlere daldım delaelaelaelaelae

ay ben korkudan bakamadim fazla sonunda birisi çikip bagirir neme lazim :1rolleyes: sonund bisey çikmiyo demijeyyar

bana bişeyler oluyo bi tuhaf oldum ya. kafamçokkarıştı.durduramıyorum gözlerimi dönüyo imdaaaaaaaaaaaaaaaat.

ay ben korkudan bakamadim fazla sonunda birisi çikip bagirir neme lazim :1rolleyes: sonund bisey çikmiyo demijeyyar

valla benim gönderiğim linkten bişi çıkmıo ama yarım saat bakarsan senin midenden bişeyler çıkabilir bilmem anlatabildim mi:roflol::roflol:

be ne yaaaaa yazamıyommmmmmmmm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Back
X