Hipnoz Yöntemi İşe Yarar/Yaradı Mı ?

naznaznaznaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
288
3
46
İstanbul
Kızlar benim böcüğümün ingilizcesi çok zayıf ve öğrenmesi lazım. Ama hem iki işte çalışıp hem de dil kursuna gitmesi imkansız gb diyebilirim. Netten araştırdığımızda karşımıza hipnoz yöntemi çıktı, parası çok ama işe yarıyorsa vermeye hazırız. :26:E mağlum kimse yoğurdum ekşi demez. Garantiliyiz, şöyleyiz, böyleyiz diye konuşuyorlar...

Sizlerden ya da tanıklarınızdan bu yöntemi deneyen var mı? Başarılı ya da başarısız olanlar var mı ?:26::26::26:

Ben de bu yöntemi duydum ama gerçekten işe yarayacağına inanmıyorum ayrıca kanıtlanmış bir şey değilmiş daha deneme aşamasındaymış, size şöyle söyliyim ben lise son sınıftayım dil bölümüde okuyorum martta sınava gireceğim inşallah,neredeyse 10 yıldır ingilizce öğreniyorum ama her gün bilmediğim bir kelime bir kural bir yerden çıkıyor, sonuçta bu bir dil , yılların birikimi. Emek vermek çabalamak gerekiyor malesef ki, eğer ciddi anlamda (upper-intermediate) seviyesinde bir ingilizce aramıyorsanız , kur kur işleyen kurslar var 4-5 ay kadar sürüyor ve genel anlamda karşınızdakiye konuşabilecek kadar ingilizce öğrenebilrsiniz diye biliyorum, ama gramer vocabulary derinlemesine bir ingilizce istiyorsanız vaki,t ayrılmalı. Hipnozmuş falan bence boş, para tuzağı.

Ben de bu yöntemi duydum ama gerçekten işe yarayacağına inanmıyorum ayrıca kanıtlanmış bir şey değilmiş daha deneme aşamasındaymış, size şöyle söyliyim ben lise son sınıftayım dil bölümüde okuyorum martta sınava gireceğim inşallah,neredeyse 10 yıldır ingilizce öğreniyorum ama her gün bilmediğim bir kelime bir kural bir yerden çıkıyor, sonuçta bu bir dil , yılların birikimi. Emek vermek çabalamak gerekiyor malesef ki, eğer ciddi anlamda (upper-intermediate) seviyesinde bir ingilizce aramıyorsanız , kur kur işleyen kurslar var 4-5 ay kadar sürüyor ve genel anlamda karşınızdakiye konuşabilecek kadar ingilizce öğrenebilrsiniz diye biliyorum, ama gramer vocabulary derinlemesine bir ingilizce istiyorsanız vaki,t ayrılmalı. Hipnozmuş falan bence boş, para tuzağı.

Bende ingilizce mezunuyum :) Umarım sınavdan beklediğinizi alırsız.

Evet çok iyi bir ingilizce için çalışmak şart tabiki bu yöntemde zaten olağanüstü bir dil bilgisi sağladıklarını iddia etmiyor ama kendini ifade edebilecek, derdini az buçuk anlatabilecek bir seviyeye getireceklerini söylüyorlar.Bizim istediğimiz de tam olarak bu.

amin amin inşallah :) ben onu sadece kelime ezberletme yöntemi olarak duymuştum ama bilemiyorum bana biraz mantıksız geliyor yani ne bileyim, gerçekten işe yarıyorsa helal olsun boşuna okuyoruz valla.. Siz yine de bakın araştırın iyi akşamlar :)

Back
X