hipo hipo hastasıyım genetik mi çocuğumda çıkacak mı?

sudenaznaz

Ey Gönül ses etme!Bekle!Ya nasip de Rabbine bırak
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
99
58
88
merhaba dr bey ben hipogonadotropik hipogonadizm hastasıyım. bundan 6 yıl önce tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve bir oğlum oldu. benim hastalığım X geni üzerinden aktarıldığına dair bir şeyler duydum doğru mu?oğluma geçme olasılığı nedir? babası sağlıklı biri

Merhaba.daha ince yaptirdiginiz tupbebek tedavisini nerede yaptirdiniz acaba.

Antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım ama tedavimi Ali Fuat Şengör yaptı

Bende hipo hipoluyum yaşm küçk 23yaşndayım evlendim iki aylık evliyim bende başlıcammm . Allah bağışlasn çocuğunuzu size bi sorum olcak en korktğm şey biz ilaç kullanmadan adet olamadğmzdsn acsba bebeğin karnımızda tutunması galan yani hamile oldktan sınraki süreçi hip hipo olmamız etkiliyormu yeşekktler

Canım bizim sadece hamile kalma sürecimiz diğer kadınlardan farklı. Hamilelik bebeğin tutunduğu kesinleşen diğer kadınlarla aynı. Canım tedavisi çok zor bir tedavi değil inşallah sende istediğin vakit bebeğini kucağına alırsın

Merhabalar sudenaznaz Size bir kaç sorum olacak inşş uygn olduğunzda cevaplarsınız. İnanın çok zor bi süreçteyim yeni evliyim ama hemn tüp bebeğe başkamak istedim zaman kaybetmek istemedm bülent traşa gittim sğda beş solda yedi yunurtam var dedi artk nasl bi yol izlicez bilemyrm amh 0’8 ... inşşş çocuğm olr bu süreç nasıl yani tüp bebekle Allahn iznyle olur değilmi bebeğim yoksa yumurta donasyonu falan diyolar forumlarda . İnş cevaplarsınz , teşekkrler

Canım bana hiç amh testi yapmadılar bizde tam sonuç vermediğini söylediler. Bence yumurta sayısı iyi, ama önemli olan yumurta sayısından çok kalitesi. Doktorun bu konuda bişey dedi mi. Canım inşallah bebeğin olur. Yumurta donasyonu genellikle yumurta gelişimi olmayan veya erken menopoza girmiş hastalara öneriliyor. Buradan elbette yardım al. Ama gittiğin doktor duyduğum kadarıyla çok iyi doktoruna güven. Zaten çok gençsin. İnşallah hayırlısıyla bebeğin olur. Şimdi kafanı donasyon veya başka şeylerle meşgul etme olumlu bir şekilde tedavi sürecini düşün. Benim hamile kaldığımda toplam da 7 yumurtam oluşmuştu sadece 2 tanesi iyi durumdaydı. İlk transfer olumsuz, ikinci transfer olumlu oldu. Sorularına birazda olsa inşallah cevap verebilmişimdir. Kısaca canım gönlünü ferah tut hayırlı sağlıklı bir bebişin olur inşallah.

Çok tşekkr ederm. Gittim ama alttan kontrol ettiler ilk defa herşey iyi dedi artk başalaylm tüp bebek tedasivsine dedi sayısına baktı yumurtalsrn acaba gördümü kalitesini yada kalitesini o şekilde anladımı bilemiyorum muayane etti sudenaznaz

Canım beni de hep alttan muayene ettiler. Doktorun Tüp bebek tedavisine başlayalım dediğine göre iyi durumdalar. İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…