• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipofiz mr çektiren varmı?

yesilcan86

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
3.151
4.444
333
39
arkadaşlar 7 yıldır evliyim ve çocuğum olsun diye sürekli tedavi görüyodum ama kaç tane doktora gittiysem çözüm bulamadım, bugün başka bi doktora gittim tahlil yapıldı prolaktin 92.11 çıktı, dostınex ilaç yazdı ve hipofiz mr çektirmemi söyledi ama ilk defa duyuyorum nasıl yaptırcam bilmiyorum, yaptıran varsa bilgi verirmisiniz

merhaba cnm dediğin mr hiç duymadım ama prolaktinin çok yüksek daha önce anlamadımı dr lar ilk önce onu düşürmeleri lazımdı

dostinex içerken korunman gerekıyor onu da soyledıler mı hatta ilaç bittikte sonra 1 ay daha korunmalısın

canım ben bekarım adet düzensizliğinden gittim prolaktinim yüksek çıktı dostinex kullandım düştü sonra tekrar çıktı bugün doktor mr çektire dedi beyin mrı değilde hipofiz tomogrofisi diye yazdı onu çektiricem.iyi huylu tümörler oluyomuş ondan yükselebiliyomuş bakalım varmı yokmu bnde çektiricem

dostinex içerken korunman gerekıyor onu da soyledıler mı hatta ilaç bittikte sonra 1 ay daha korunmalısın

her dr farklı görüşte, beni uyarmadı ama kimisi hamile kalırsan bırakırsın zararı olmaz diyor, kimiside korun diyo anlamadım

canım ben bekarım adet düzensizliğinden gittim prolaktinim yüksek çıktı dostinex kullandım düştü sonra tekrar çıktı bugün doktor mr çektire dedi beyin mrı değilde hipofiz tomogrofisi diye yazdı onu çektiricem.iyi huylu tümörler oluyomuş ondan yükselebiliyomuş bakalım varmı yokmu bnde çektiricem

hipofiz beyin olmuyormu zaten, banada hipofiz mr yazdı, nasıl yapılıyor onuda bilmiyorum randevu felanmı gerek acaba, boşuna 45 km gidipte boş dönmeyelim, bilgin varmı senin

her dr farklı görüşte, beni uyarmadı ama kimisi hamile kalırsan bırakırsın zararı olmaz diyor, kimiside korun diyo anlamadım
bana bı arkadasımın esı soyledı eczacı kendısı ılaç yan etkılerını drlardan ıyı bılıyorlar sen bılırsın cnm yınede tek doktorla kalma fıkır al gıdebıleceklerınden

bana bı arkadasımın esı soyledı eczacı kendısı ılaç yan etkılerını drlardan ıyı bılıyorlar sen bılırsın cnm yınede tek doktorla kalma fıkır al gıdebıleceklerınden

çocuğum olmuyo zaten pko var, prolaktin dengesiz birde ademon çıkarsa vay halime

çocuğum olmuyo zaten pko var, prolaktin dengesiz birde ademon çıkarsa vay halime
pko cocuga engel degıl prolaktının çok yuksek ondan olmuyodur ende pkoyum bıraz zor oldu ama 2 defa hamıle kaldım dusurdum baska sebepten dolayı orası ayrı ama pkoyu dert etme prolaktını dusur olur bebegın bıde tıroıt onemlı 2.5un altında olmalı

pko cocuga engel degıl prolaktının çok yuksek ondan olmuyodur ende pkoyum bıraz zor oldu ama 2 defa hamıle kaldım dusurdum baska sebepten dolayı orası ayrı ama pkoyu dert etme prolaktını dusur olur bebegın bıde tıroıt onemlı 2.5un altında olmalı

kader de ne varsa çekeriz artık, benim yumurtalarım kendi kendine gelişmiyor iğne ilaçla gelişiyor problem yok yani

kader de ne varsa çekeriz artık, benim yumurtalarım kendi kendine gelişmiyor iğne ilaçla gelişiyor problem yok yani
benımkıler de oyle oldu oluyo ya sonucta pko engel degıl bızde yumurtlama tarıhı bellı olmuo ondan yakalayamıyoruz 26. gundde bıle olabılır yumurta gec gelısıyorlar genelde ama ılacla zamanını tutturabılıoun şu prolaktını hallet gerısı kolay

hipofiz beyin olmuyormu zaten, banada hipofiz mr yazdı, nasıl yapılıyor onuda bilmiyorum randevu felanmı gerek acaba, boşuna 45 km gidipte boş dönmeyelim, bilgin varmı senin
yok beyin olmuyo beyindeki hipofize detaylı olarak mr yada tomografi oluyo yani beynın ıcındekı hipofiz denilen yere detaylı cekım yapıcaklar canım evet randevu gerekiyo ama randevu içinde gidip hastaneden alman lazım telefondan fln alınmıyo sanırım bende yarın gidip hastaneden randevu alıcam sonra artık hangı güne verırseler gıdıp cektırıcem.

ama canım ilk gittiğin doktor seni mr için sevkediyo mr ceken hastaneye yani kagıt verıyo sana onaylatıyosun sonra gidip sıranı alıyosun elınde kagıt olmadan gitme sakın

benımkıler de oyle oldu oluyo ya sonucta pko engel degıl bızde yumurtlama tarıhı bellı olmuo ondan yakalayamıyoruz 26. gundde bıle olabılır yumurta gec gelısıyorlar genelde ama ılacla zamanını tutturabılıoun şu prolaktını hallet gerısı kolay

hayırlısı inşallah kaderde ne varsa o

ama canım ilk gittiğin doktor seni mr için sevkediyo mr ceken hastaneye yani kagıt verıyo sana onaylatıyosun sonra gidip sıranı alıyosun elınde kagıt olmadan gitme sakın

evet bugün eşimi gönderdim öyle demişler yarın gidip kağıt alcam sonrada sıra, sırayı 15 gün sonrasına veriyolarmış

bişey daha merak ediyorum mr esnasında koldan ilaç veriyolarmış galiba, ilacı kendimizmi alıp götürüyoz, ordanmı olacak

cnm merhaba ben sana bu yollardan geçmiş biri olarak yardım edeyim.2 defa mr çektirdim.Bende adenom var 5mm.İlacı kendileri damar yolu açarak kolundan veriyor.önce mr makinesine giriyorsun 5 dk falan sonra sen içindeyken damardan ilaç veriyorlar bir 10 dk da öyle duruyorsun sonra çıkıyorsun.Çok klostrofobik bir yer ben çok zorlandım çekilirken:)inşallah sende yoktur.Çünkü kafanıda kafesin içine koyuyorlar.Benim prolaktinim ilaçlada düşmüyor ne yazıkki bendede pco var:(

Back
X