hipoglisemi hipotiroidi ve hamilelik

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhabalar ben 18 haftalık hamileyim .Yaklaşık 1-2 haftadır bende şeker düşüklüğü var en düşük 57,67 gördüm ..doktora gittim ve reaktif hipoglisemi olduğumu ve insülin direnci olduğumu söyledi ..Ve diyetisyene yönlendirdi .Diyetisyen az az sık sık yemem gereken bir diyet verdi .Birkaç gündür uyguluyorum .2 saatte bir bişeyler yiyorum .Eğer uyarsam iyiyim ama biraz geciksem hemen yine elim ayağım titriyor,düşüyor şekerim 😔Aynı zamanda hipotiroidi çıktı ve tiroid ilacı da kullanmaya başladı.Euthyrox 25 mg .Benim gibi bu sıkıntıları yaşayan var mı acaba ? Bebeğime zararı olur mu ki ?😔Psikoljimi çok etkiliyor bunlar

İlaçlarınızı gerektiği gibi ve düzenli kullanırsanız, diyetinize de saati saatine uyum sağlarsanız, bebeğinize hiçbir zararı olmaz merak etmeyin. Ama kan şekeri düşüklüğü bebeğin glukozsuz yani enerjisiz kalmasına neden olabilir o nedenle hipoglisemiye girmeyecek şekilde ana ve ara öğünlerinizi düzenlemeniz ve dikkat etmeniz gerekli.

İlaçlarınızı gerektiği gibi ve düzenli kullanırsanız, diyetinize de saati saatine uyum sağlarsanız, bebeğinize hiçbir zararı olmaz merak etmeyin. Ama kan şekeri düşüklüğü bebeğin glukozsuz yani enerjisiz kalmasına neden olabilir o nedenle hipoglisemiye girmeyecek şekilde ana ve ara öğünlerinizi düzenlemeniz ve dikkat etmeniz gerekli.
Ay inşallah dediğiniz gibi zarar vermez🙏 ilacımı düzenli alıyorum 4 gündür ,diyete de uyuyorum şeker ölçümü 70in altına düşmesin demişti dr ..biraz geç kalsam hemen düşüyor tabi ama çalışıyorum Bir de biraz zor oluyor ,elimden geleni yapıyorum 😟benim canımı sıkan bundan önce hipıtiroid var ve de geç kaldıysam😔

Ay inşallah dediğiniz gibi zarar vermez🙏 ilacımı düzenli alıyorum 4 gündür ,diyete de uyuyorum şeker ölçümü 70in altına düşmesin demişti dr ..biraz geç kalsam hemen düşüyor tabi ama çalışıyorum Bir de biraz zor oluyor ,elimden geleni yapıyorum 😟benim canımı sıkan bundan önce hipıtiroid var ve de geç kaldıysam😔

Moralinizi bozmayın, hiçbir şey çözümsüz değil kaldı ki zaten dikkat etmeye başlamışsınız. Herşey güzel olacak :)

Back
X