Hipogonadotropik Higogonadizm (Kadın)

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Hipo hipo hastasıyım. Yumurta rezervim düşük. Tüplerden biri kapalı. Eşimde hareket ve sayı sorunu var. Yani infertilite konusunda çalışacak doktor için labaratuvar gibiyiz :) Ancak bütün olumsuzluklara rağmen Allah kısmet etti ve 2008'te 3. denemede kızımız geldi. Ona bir kardeş için çalışmalara başladık bakalım. İlk takipte 4 yumoş görüldü. İkinci kontrol bayramın 3.gün.."Wish me luck" kızlar :) :nazar:

Son düzenleme:
Çok ilginç ve güzel birşey oldu. İkinci kontrolü dün yaptırdık ve folikül sayısının 4 'ten 9'a çıktığını gördük. 13mm-15mm arasında değişiyor büyüklükleri. Bu 4.denememiz ve ilk kez bu kadar yumurtam var :) Tedaviye ayın 2 Ağustosta 375 doz ile başladım ve dün doktor dozu 300'e düşürdü.

Kızınıza kardeş gelir inşallah bu denemenizde maşallah yumi sayısıda iyi daha önce boş çıkma durumu olmadıysa bunda da olmaz...
Güzel haberlerinizi okumayı diliyorum Rabbimden...

Kızınıza kardeş gelir inşallah bu denemenizde maşallah yumi sayısıda iyi daha önce boş çıkma durumu olmadıysa bunda da olmaz...
Güzel haberlerinizi okumayı diliyorum Rabbimden...

Canım iyi dileklerin için çok tşkler. 14 Ağustosta yumoşlar toplandı ama 6'sı boş çıktı, elde var 3. Bu üçün biri kalitesiz olduğu için sadece 2 yumurtaya işlem yapıldı. Çok şükür ki 2'si de döllendi ve bölündü. Biri birinci kalite, diğeri ikinci kalite.Yaş 35 olduğundan ve 4.deneme olduğundan sanıyorum ki 2 yumoş 17 Ağustosta transfer edildi. 29'unda test yaptıracaz. Umutla bekliyoruz.

Back
X