hipogonadotropik hipogonadizm- çapa aşılama

dnsberru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
139
7
98
arkadaşlar merhaba,
hipolu olarak çapa da aşılama kararı çıktı bana gelin tecrübelerimizi paylaşalım hipolu olarak üniversite hastanesinde aşılama yaptıranlar varmı aranızda

Merhaba
Bende özelde tüp bebek deneyip tutturamayanlardanım... eşimde ileri hızlı sperm sorunu olduğu söylendi.. geçen hafta ilk kez çapa ya gittim.. eşime ürolojiden rand aldık.. gidicez bakalım... bendende simir ve adet 2.günğ hormon test istendi.. açıkçası ben hiç gitmedim devletlere ve hiçbirşey bilmiyorum... ama oradayken birkaç kadının kisti ve hsg si nin anestezisiz yapıldıpını gördüm çok korktum.. hepsi çığlık atıyodu

Ben şimdi bilmiyorum bundan sonra ne olacak ne istenecek.. ben hag filmimi daha önce özelde yaptım ama çapa sanırım kabul etmiyor.. poliklinik randevusundaki dr bana şuan senden isteyeceğim birşey yok üroloji bi eşini araştırsın bakalım dedi ... sizde durum ne acaba bende neler olacak diye meraklanıyorumda ..

Rahim filmini dışardan kabul ediyorlar ben adet olmayı bekliyorum dondurulmuslar için başlıca m inşallah istersen whatsapdan yaz buraya sürekli giremiyorum canım 0546 249 64 06

Bende hipoluyum Capada tüp bebek için basladım bugün yumurtalar alındı pazarte
si transfer olacak hayırlısı inş

Back
X