Hipogonadotropik Hipogonadizm hastalığı

alonequeen

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
15
1
16
27
herkese merhabalar. 20 yaşındayım ve hayatımda hiç kendiligimden adet olmadım. göğüs gelişimim de olmadı. 2 3 senedir cyclo progynova kullanıyorum, bu ilaç sayesinde adet olabiliyorum. ama çocuğumun olmayacağını öğrendim yani tüp bebek olabilir ama normal hamile kalamazsın dediler :KK43: bu hastalığı olanlar var mı acaba şu an ne durumdasınız

Son düzenleme:
herkese merhabalar. 20 yaşındayım ve hayatımda hiç kendiligimden adet olmadım. göğüs gelişimim de olmadı. 2 3 senedir cyclo progynova kullanıyorum, bu ilaç sayesinde adet olabiliyorum. ama çocuğumun olmayacağını öğrendim yani tüp bebek olabilir ama normal hamile kalamazsın dediler :KK43: bu hastalığı olanlar var mı acaba şu an ne durumdasınız
Bende aynı durumu yaşıyorum 22 yaşındayım yaz ilacını kullandım ve sonuç alamadım endokrine gittin mi ?

Bende aynı durumu yaşıyorum 22 yaşındayım yaz ilacını kullandım ve sonuç alamadım endokrine gittin mi ?
bu hastalık çok nadir bir hastalık.. endokrinolojiye gitmedim ama yapacakları çok bir şey yok bence çünkü salgı bezlerini calistiramazlar. vücudun üretemediği fsh ve lh i dışardan almak zorundayız. prolaktininde ya da tiroidinde bir sorun var mı peki

bi de yaz hapindan sonuç alamadım demişsin adet olamıyor musun onlara rağmen? fsh ve lh'im çok düşük ve yumurtalık tembelliği olmasına rağmen adet olabiliyorum senin kan değerlerin ne acaba

Merhaba.. hipo hipoluyum bende bebek tedavisine başlamaya karar verdik. Eğitim araştırma Hastanesi'nde tedavi olup olumlu sonuç alan var mı ?

Back
X