- 20 Mart 2021
- 1.196
- 1.155
- 83
- 33
Özele gitme durumumuz yok şu an maalesef. Ben henüz atanmadım tek maaşla kira fatura kyk borcu anca ödeniyor e yaş da geçiyor bir yerden başlamak lazım o yüzden eğitim araştırmadayım mutlaka söyleyeceğim ama kan sulandırıcıyı inşallah başlayabilirsem tedaviyebende ilaçsız adet olamıyorum. yumurta takıbıyle 3üze hamile kaldım. bırunın 8. haftada kalbı durdu. ikizlerim 2.5 yasına yaklasıyorlar.
eşte sorun yoksa yumurta takibi ile basarılı sonuclar alırsınız.
Ama mutlaka hematolojı ve tıbbı genetıkten pıhtıya yatkınlıgınıza baktırın. ben baktırdım 3 gende yatkınlık var ve eşle kan uyusmzlığı. bu durumda hamıle kaldıgınızda mutlaka kan sulandırıcı kullanmanız gerek. çoğu doktor vermıyo ama ben yaklasık 70-80 hipolu tanıyorum ve %90 da var bu sorun. ha kullanmazsan benım gıbı doktorun aklına uyarsan bebegın kalp atısından sonra 3-5 gun ıcınde kaybediyosun.
ben 5 tedavi gördüm. ıkı aşılama 3 yumurta takibi. 2. de hamile kaldım ama kaybettım kalp atısından 3-5 gun sonra. kendıme de cok kızdım kı biliyodum 3 gende sıkıntı oldugunu. zaten eşle kan uyusmazlıgı baslı basına düşük sebebi. kürtaj oldum ve incelemeye gitti. genetıkte sıkıntı yok ama kan sulandırıcı kullnmamak sıkıntı olmus.
bebek kılcal damardan besleniyor ve pıhtılasma olursa kan akısı sağlanmadıgından kaybediyoruz.
arastırın hep ve körü körüne doktora baglı kalmayın. ben bana kan sulandırıcıyı burak dıyen cahil perinatolaga uysaydım sezeyandan 23-14 tansıyonla cıkamazdım. allaha sukur ne bana neden kozlarıma sıkıntı olmadan atlattık. ve doktorumun dedıgı kansılandırıcı kulln dıyen doktorunun ellerınden öp. felç değilsen yada kurtulduysan onun sayesınde. o doktorda kim ARET KAMAR.
bir kere gittim kendisine tam tedaviye baslayacam 15 temmuzda kapandı ortakları yüzünden ve acılınca da ben zaman bulup gidemedim ama ne sorsam saolsun hiç yalnız bırakmadı.
sormak istediklerniz olurda memnunıyetle yardımcı olurum