Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 haftaligim suan doktorumla konustum sikinti stres yapma hepsi ayni olacak diye birsey yok 20 haftadan sonra ayrintili ultrason ve cocuk kardiyologuna muayene olmam gerektigini soyledi sebebide bilinmedigi icin yapilacak birsey yok stresli korkulu bir sekilde bekliyorumBiz de hipoplastik sol kalp sebebiyle 24. haftada sonlandırdık. Bu mart ayında tekrar hamile kalmayı planlıyorum.
Sen kacıncı haftadasın? Doktorunla konuştun mu bu endişelerini, ne diyor? Ekstra herhangi bir test yapacak mı doktor?
Evet onceki hamileligimde ayrintili ultrasonda gozukmustu. Doktora sordum daha once belli olmuyormu diye kalp kucuk oldugu icin net gozukmuyor dedi.insallah canim banada 20 hafta cok uzun geliyor hele bide bizim durumumuzda senin doktorun sebep falan soyledimi bunlardan kaynaklanir falan diyeAnladım, senin durum ayrıntılı ultrasonda mı çıkmıştı ortaya? Benim ki ayrıntılı ultrasonda ogrenmiştik.
20 hafta çok geç geliyor bana. Bebeği artık hissediyorsun vs o yüzden sormustum daha once niye kontrol etmiyorlar acaba. Benim yurt dışındaki kaynaklarda araştırmama göre 14. haftada fetal eko çekebiliyorlar. Kesin olmasa da sağlıklı mı değil mi yine de ortaya çıkabiliyor. Ama sanırım türkiyede ki uygulama bu şekilde.
İnsallah bebeğinde bir sorun yoktur ve saglıkla kucagına alırsın.
Evet onceki hamileligimde ayrintili ultrasonda gozukmustu. Doktora sordum daha once belli olmuyormu diye kalp kucuk oldugu icin net gozukmuyor dedi.insallah canim banada 20 hafta cok uzun geliyor hele bide bizim durumumuzda senin doktorun sebep falan soyledimi bunlardan kaynaklanir falan diye
Aynen canim raslantisal nasil bize denk geliyor illaki saglikli gebelikten bir farki varki boyle oluyor.bende ilk gebeliginde gunde 2 3 tane sigara iciyordum ondanmi acaba diye dusunuyorum hala vicdan azabi cekiyorum.Yok canım hiç birşey söylemedi. Raslantisal diyorlar. Ben tabi araştırma yaptım. Hamileligin başında bilmeden iki kere Mr a girmiştim. Acaba ondan mi diye. Mr in hamilelige etkisi olmuyormus.
İllaki bir sebebi vardır diyorum, raslantisal olması çok saçma geliyor.
Aynen canim raslantisal nasil bize denk geliyor illaki saglikli gebelikten bir farki varki boyle oluyor.bende ilk gebeliginde gunde 2 3 tane sigara iciyordum ondanmi acaba diye dusunuyorum hala vicdan azabi cekiyorum.
Cok sukur saglikla dogdu kizim hamile kalmadan once hic bir test yaptadim sadece hamileligimde fetal eko cekildi 2 3 kereBebeğini sağlıkla doğdu mu ve hamile kalmadan önce herhangi bir test kontrol yaptırdiniz mi bende bebeğim dogduktan 3 gün sonra kaybettim bu kalp hastalığından dolayi
Yok canim onemli deil istedgin soruyu sorabilirsin genetik test yaptrmadik doktorlar hipoplastik sol kalpin genetik bi rahatsizlik olmadigni soylediler mayista dogum yaptik ekimde tekrar hamile kaldimVe kaç ay sonra hamile kaldiniz
Amin canim insallah en kisa zamanda Allahim sanada nasip eder insallahTeşekkür ederim Allah bize de nasip etsin sağlıkla inşaallah sizin adınıza çok sevindim bizim için de dua edin
Yok canim sezeryan yaptimSiz normal doğum mu yaptınız
Suan mi kaybettigim bebegimde mi ?Tekrar gebelik icin ne kadar bekleyin denildi