arkadaşımın oğluda birbuçuk yaşında oldu ilk ameliyatınıMerhaba arkadaslar.benım oğlum 1.5 yasında dogustan sunnetlı cerrah tarafından amelıyatla sunnet edılecek ama ben cok korkuyorum ne kadar hastanede kalınacak amelıyat kac saaat surecek oğlum cok hıperaktıf nasıl kalcak hastanede bılmıyorum.daha once bu amelıyatı yaptıran arkadaslar varmı cok zor oluyormu canları cok acıyormu?Anestezi olması benı cok korkutuyor.bilgisi olanlar tecrubesı olanlar yazabılırmı... şimdiden zaman ayırdıgınız ıcın tesekkurler...
mrb, benim oğlumdada benzer sorun var... gömük pipi dedi doktor ve delik olması gereken yerde değilmiş...bir kez ameliyet oldu, su an 19 aylık 2 yaşından öncede ikinci ameliyatını olacak... çok endişeliyim benzer sorunları yaşayan anneler varsa bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız iyi olur...
Öncelikle geçmiş olsun. çin önereceğim doktor Aydın yağmurlu olacaktır. Verdiğim linkten sitesine ulaşabilirsiniz.Lütfen bu konuda deneyim li anneler yardımcı olurmusunuz oğlum 15 aylık 18 ay civarı önerdi sizler hangi ayda yaptırdınız
Simdi eski deligi geri acildi. Yani pipi yaparken eski deliginden akiyor. Ve doktorun yeni actigi deliginden akiyorum. 6inci ayda tekrar bi ameliyat gunu vercekler.Merhabalar konu açılali baya olmuş ama ameliyat yaptıranlar şu an nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?