merhaba
bende aynı senin durumundayım :çok üzgünüm:
ve kilo veremiyorum...
bende bunu öğreneli 3-4 ay oluyor ilacımı düzenli kullanıyorum ayda 1 kontrole gidiyorum.
sürekli az yemekte bi noktadan sonra sıkıyor artık,pes ediyorum.sonrasında alıyorum tabii...
bende geçenlerde bi baktım 2 kilo almışım
yani bu kadar kolaymı canım almak hayret bişey
umarım böyle olupta kilo verebilen çıkar ve bize sırrını söyler...
hadi arkadaşlar ya hiç zayıflayabilen yok mu yani;?korkuyorum biraz daha alıp ta verememekten. biz şişmanlayıp şişman kalmaya mahkum muyuz yani?bu nası bi yavaş metabolizma ya?su pek içmiyorum suya mı yüklensem biraz acaba?ya da bu sitedeki karbonatlı su ,ballı sirkeli su önerileri filan gerçekten yağ yakıyomu ki acaba?kimisi zayıfladım diyo kimisi işe yaramadı diyo kullananlar da.napsam acaba?iyice kafam karıştı.somut bişeyler söyleyen de yok ki!....
sanırım kilo verene kadar yemek yemeyeceğiz
o sirkeli su filan sadece onlarla olmuyor ki
ya birde çörekotunda çok kalori var galiba yanlış hatırlamıyorsam...
senin değerlerin kaç?bir şikayetin vardıda ondan mı gittin
benim ilk öğrendiğimde 5.5 tu 1 ay sonra 4.8 en son baktırdığımda ise 4.66 olmuş
çok ta yavaş iniyor ama dalgalanma olmasın bari...yani bir inip çıkmasında yavaş yavaş insin...
benim kabızlık sinirlilik,üşüme vs vardı.ama ben bunların tiroitten olduğunu hiç bilmiyor,çok ta önemsemiyordum.asıl çocuk istediğimiz için araştırırken bulduk sadece tsh yüksekti o da 4,8 sonrakindede5,2 miydi ne ?daha önce kaç kere bakıldı araştırılırken ama hiç yüksek çıkmamıştı..:uhm:
benim kabızlık sinirlilik,üşüme vs vardı.ama ben bunların tiroitten olduğunu hiç bilmiyor,çok ta önemsemiyordum.asıl çocuk istediğimiz için araştırırken bulduk sadece tsh yüksekti o da 4,8 sonrakindede5,2 miydi ne ?daha önce kaç kere bakıldı araştırılırken ama hiç yüksek çıkmamıştı..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?