Doğuma Hazırlık Hipotiroidi.. tsh yüksekligi lütfen bakın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sadomm34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
83
23
3
26
Kızlar merhaba gecen gün kan testi istedi kadın dogumcum sonuclara göre tsh 4.49cıktı normalde 2.5olmasını isteriz dedi doktor. hipotiroidi tanısı koyuldu ilac tedavisine başlıycam yarın. eve gelince eski kan testime baktım yaklasık 2aylık hamileyken yaptırdıgım o zaman da 5küsürlerde cıkmıs ama o zaman doktorum hic bi uyarıda bulunmamıstı suan 6aylık hamileyim sizce gec mi fark edildi doktor ihmali mi var burda??? Gec müdahale edildigi icin bebegimde bi sıkıntı olur mu diye cok endiseleniyorum hipotiroidinin bebegin zihinsel gelisimini kötü etkiledigini ölü dogum riski yarattıgını falan okudum iyice üzüldüm siz böyle birsey yasadınız mı acaba bi sorun yasar mıyım

Bence birde baska biyerde test yaptirin benimde basimdan boyle bi olay gecmisti ozel labaratuvarda yaptirdim her seferinde 2 kusurlerde cikti.icinizin rahat etmesi acisindan yaptirabilirsiniz

Insallah bir sknti olmamistir cnm bende tsh ilaci kullaniyorum hamilelikte de kullandim aynen 2.5 seviyesinin ustune cikmamasna oze gostermistik o donem her ay dahiliyeye de gidip tahlil yaptiriyordum . 6 aylikken ogrenmissin o da birseydir tamamina kadsr ogrenmeseydn belki asil sknti olurdu su saatten sonra canini skma bence bisey yoktur insallah .

Back
X