- Konu Sahibi minikserçe
-
Arkadaslar Nasil Belirtileriniz Varmi Acaba Yardimci Olursaniz Sevinirim Belirtileri Nelerdir
bendede hipotiroiti var hemde hasimato var .hasimato genetik ve tedavisi yok omur boyu tiroit hapi kullanicam.
3 sene cocugumuz olmayinca dr gittim jinekolojik olarak bisey bulunamadi.tsh im yuksek.1 senedir euthyrox isimli ilactan kullaniyorum ama tsh in bi iniyo bi cikiyo bi turlu sabitleyemedik dr. da hamile kalmak icin sabitlenmesini bekleyelim yasin genc diyo........hamile kalicaksin ama bu biraz zaman alir diyo.....
bu arada esiminde spermlerinde cok guc olmayan fakat yine zamanla hamile kalabilecegim bi problem cikti....
su an beklemedeyim yaz sonuna kadar biraz islerimiz var yaz sonu asilama denemek istiyorum
ins. asilamaya gerek kalmadan hamile kalabilirim ....
allah hepimize nasip etsin ins.(amin)a.s
bende hiputiroidi ve ayrıca haşimato hastasıyım benimki de ikizlerimi doğurduktan sonra çıktı.bende de adet düzensizliği var.ayrıca sinirlilik,yutma güçlüğü,aşırı stres yapıyo.ben tefor kullanıyorum ve ömür boyu kullanıcam.ama hamile kalmakta sorun yaşamadım, normal yoldan hamile kaldım ve ikizlerim oldu.
bende hiputiroidi ve ayrıca haşimato hastasıyım benimki de ikizlerimi doğurduktan sonra çıktı.bende de adet düzensizliği var.ayrıca sinirlilik,yutma güçlüğü,aşırı stres yapıyo.ben tefor kullanıyorum ve ömür boyu kullanıcam.ama hamile kalmakta sorun yaşamadım, normal yoldan hamile kaldım ve ikizlerim oldu.
Canım tefor kullanıyorsan sende hipertroidi vardır. Hiper olduğu zaman tefor veriyor doktorlar diye biliyorum
belkide hamilelikte olmustur canim hamilelikte tiroit hormonlari cok etkileniyomus ve yeni dogurmus kadinlarda tsh hep yuksek olurmus .......
allah ikizlerine saglik versin canim ins. bizimde olur......a.s.
kızlar benimde tsh yüksek çıkmıştı ama dr bana ilaç falan vermedi:uhm: bu gebe kalmana engel bir rakam değil vs. dedi kafamçokkarıştı kafam çok karıştı şimdi bunları okuyuncabenneyaptımki sizde bir bakanıza sonuçlara acep benimde ilaç kullanmam gerekir mi :uhm:
TSH.........6.004.......(ref: 0,35-5,5)
FT3..........3,87.........(ref: 2,3-4,2)
FT4..........1,12.........(ref: 0,89-1,75)
bence senin dr ucmus......
sonuclarda ucmus...kafamçokkarıştı
normalde olmasi gereken tsh degeri 1.5-2.5 arasi sen o ref. degerlerine bakma....
bunu sana soyleyen ne dr.u ?
kadın doğumcuyduzaten bugün dr değiştirdim. o kesinlikle yüksek bir değer hemen ilaç kullanmaya başlaman lazım dedi. saolsun bir sürü testde yaptırdı bana. zaten ilk dr bana hiç test falan yaptırmamıştı!!! klava: hepsini ben araştırıp kendi kafama göre yaptırmıştım. iyiki yaptırmışım. artık hiç güvenim kalmadı doktorlara klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?