Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
Anneler bir akıl verin hipp mamanın çayını ve bebevita mamasını tüketiyordum . Fakat haberlerde gördüm . Hipp mamasının ürünü bebevita toplatılıyormuş. Bim marketlerde de satıyor . Evimin yanındaki bim markete gittim raflardan kaldırılmıştı . Facebookta da toplatılma kararını okudum sizlerle de paylaşıyorum . Benim gibi sizde yanılıp kullanmayın . Birbirimizi uyarmamız lazım .Hala çok endişeliyim bebeğimi heme doktora götürdüm .Bebevita üstünde birde hipp maması ürünü yazıyor .Benim açımdan güven çok önemli artık kesinlikle bu markayı kullanmayacağım .
-
hipp.webp
28,3 KB
· Görüntüleme: 178
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
aynen canım ya bende gördüm hem haberlede hem gazetede çok üzüldüm bim de gidip baktım toplanmış bile sende doktora götürmekle iyi yapmışsın, bütün anneler dikkat etmeliyiz vermemeliyiz bu mamayı
RABBİM'E ŞÜKÜRLER OLSUN❤🌹
Kayıtlı Üye
sebeb neymiş ? malesef hic bir mamanin içeriğini bilemiyoruz hem manen hemde madden zarar veriyorlar Rabbim bütün bebekleri korusun.
instg. gıda muhendisi diye bi sayfa var dün baktım neredeyse tüm mamalarda zararlı kimyasallar varmış kesinlikle kullanmayın diyorlar.peki anne sutu alamayan bevekler ne içecekler? zaten süt yoksunlugundan+ emme reddinden dolayi çok uzuluyirdum .bu haberlere de ayrı uzuldum
Toplatılan şey hipp değil, başka bir yan ürün.
Mamayla alakalı hiçbir şey söz konusu değil.
Başlık o sebeple gereksiz korkutucu olmuş.