Çocuk Hastalıkları Hırıltı için doğal yöntemler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

HavvaMeva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
14
3
1
29
3 aylık bebeğim var 1.5 aydın hırıltısı geçmiyor serum fizyolojik kullanıyoruz. Dr gittik akciğer filmi çekildi bişey yok temiz çıktı fakat hırıltısı bazen duruyor bazen çok oluyor. Hava kullandık 10-15 gün ama devamlı hava da vermek istemiyorum Doğal yollu bitkisel neler yapabilirim

3 aylık bebeğim var 1.5 aydın hırıltısı geçmiyor serum fizyolojik kullanıyoruz. Dr gittik akciğer filmi çekildi bişey yok temiz çıktı fakat hırıltısı bazen duruyor bazen çok oluyor. Hava kullandık 10-15 gün ama devamlı hava da vermek istemiyorum Doğal yollu bitkisel neler yapabilirim
Hırıltı burunda mi ? Cigerden mi

Benim kiziminda genzinde oluyor dogdugundan beri var doktorumuz normal 1 yaşına kadar olabilir dedi ciğerleri temiz çıktı . Başı çok terlediginde hiriltisi artıyor ona dikkat et belki çok terleyonce artıyordur hiriltisi. Sırtına belinden boynuna doğru pat pat pat pat seklinde vurun aşağıdan yukarı balgam masajiymiis bende yeni gördüm bitkisel yada tıbbi herhangi birşey kullanmıyoruz biz serum fizyolojik hariç

Back
X