• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HİRS YAPMADAN AYDA İKİ KİLOYA ELVEDA

GIDI

10000 ADIMLA KİLO ALMIYORUM(şükür)🥰(103)-25❌-4❤️
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
904
2.603
313
Artik zamani geldi.. Uzun zamandır 100 lü kilolardayım..
bugün 6 şubat 2018 çarşamba.....yeni düzenleme....yeni hedeflerim
BAŞLANGIÇ KİLOM 99---1OCAK 2018
HEDEF---SONUÇ
1şubat........96---96.5
1mart.........93---102
1nisan........90---
1mayıs.......87---
1haziran....84---
1temmuz...81---
1ağustos....78---
1eylül........75---75....1.HEDEFİM! 75 -8 ayda 24 kilo-aylık 3 kilo vererek
1ekim.......73---
1kasım......71---
1aralık.......69---
1ocak.........67---
1şubat.......65---
1mart........63---
1nisan.......61---
1mayıs.......59---59...2.HEDEFİM! 59-8 ayda 16 kilo-aylık 2 kilo vererek
16 AYDA TOPLAM 40 KİLO KAYBI İNŞALLAH.....10.TAKIMDA
az önce tv de oytun erbaş 'ı izledim
GÜNDE İKİ SAAT YÜRÜMEYEN KİLO VERMEYİ BEKLEMESİN dedi...günlük rutinime koymalıyım

Son düzenleme:
Merhaba gunlugum…
Bugun tartildim 102 kiloyum. Yilbasi hedefim 98..cunku cok fazla odemim var. Bundan sonraki aylarda iki kilo olarak devam edicem..
Bugun spor yapmadim cunku oncelikle evde hareketli olmaliyim buna karar verdim.. Evimi istedigim gibi temizlieyemiyorum kilomdan dolayi.. Surekli yatmak istiyorum.. Ama artik mucadele edicem kendimlesabah erken kalkip evimi temizlicem yoksa stresten daha da istahim aciliyor sonrasi mutsuzluk..
Bir de cok gec saatlerde yemek yedigimizi farkettim ailece.. Saat sekizden sonra bisey yemicem ..ac uyumaya alismaliyim.

-4kilo biraz beni korkuttu cunku 3 hafta kalmis ocak ayina… paniklemeye basladim bile. Basa sarmaktan korkuyorum hedefimi -2 100e cekiyorum ocak ayi hedefimi…

Gecenin 11ine kadar yemek yedim...cok mutsuzum.
Oncelikle gece yemeklerinden kurtulmaliyim. Yarin direnicem… sekizden sonra cissss

Bu gece yemekten sonra bisey yemedim...galiba onemli olan bu.. Saat sinirlamasi koymak degil ..aksam yemegini zaten 7 gibi yiyoruz ondan sonrasina cok dikkat etmek lazim.. Belki bi bardak sut meyve tarzi hafif seyler ile bi ara ogun yapilabilir..

Bugun carsamba.. Ayin biri ile 15 inde tartilayim diyorum..
Yola devam.. Haftada bes gun yarim saat yurumek adina yigenimin okula getir gotur isini ustume aldim.. Simdilik tek sporum bu

Bugun 15 aralik tarti gunu: 101
Cok sukur yola devam…

Supersin. Dilerim bir yılı bulmazda 6 ayda gider hepsi canım. Bende diyetteyim şuan.
Kirk yaşında 13 yasindan beri rejim yapan biri olarak cok bıkkınlık geldi ..
Insan kendi kendine ayda bir kilo bile verseydim şimdi 50 kilo olurdum diye hesap lar yapiyor. .versem ne olcak ki bi 6 ay sonra geri aliyorum..
YAŞAM TARZI haline getirin diyorlar ya inan bana şimdi anliyorum ne demek istediklerini...
Inşallah gonlune göre olur herşey teşekkür ederim

Günlüğün hayırlı olsun canım. Bir kilo gitmiş bile harikasın:KK49: bu sefer sen bu işi bitireceksin:KK54:
Sağol canım bebeğine i kadar sevindim ki anlatamam
Rabbim kucagina almayı nasip etsin sağlıcakla...

Merhaba basarilar dilerim. :) aldiginiz karar harika. Yavas olsun kalici olsun. Hem bir gunde gelmedi ki bu kilolar hemen gitsin. Yavas verilen kilo sagliklidir ve kalicidir.

Merhaba basarilar dilerim. :) aldiginiz karar harika. Yavas olsun kalici olsun. Hem bir gunde gelmedi ki bu kilolar hemen gitsin. Yavas verilen kilo sagliklidir ve kalicidir.
Teşekkür ederim

Bugün yulaf aldim..sanki tok tutuyor gibi geldi bakalım denicez...

Akşam karatay in yazilarini okudum. UYKUDA ZAYIFLAMAK ICIN 8DEN SONRA AĞZIMIZA LOKMA KOYMAMAK GEREKIYORMUS. .
gece 2-5arasi leptinin salgılanması icin..gobek yağları yaniyormus..
Sebebini anlayinca daha kararlıyım. .
TEK LOKMA YOK SEKİZDEN SONRA!!!!!

Bir de yulafa bayildim resmen aseriyorum yulaf icin..
Öğlenleri yiyorum..iki kasik yeterli oluyor. ..
Oruc tuttugum zamanda sahurda yicem inşallah

Bu sabah tartildim -100-(-2)
Aylik hedefime ulastim şükür. ..bundan sonrası ocaka kaldı
Yapmam gereken KILOMU KORUMAK
ay sonuna kadar. .

Back
X