hirsizda oldum simdi ben

eroltugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
524
3
46
Almanya
merhabalar sabah sabah neler hayal ederken ....
neyse direk konuma geleyim esim cekmeceye para koydu banada söledi müsterinin parasi bunlar cok lazim olurda alirsan yaz kenra ne kadar aldigini dedi bnde alisverise gidicekti m 50€ aldim esimede söledim ve fislerimide hic atmam kurusu kurusuna aldiklarimi söledim aksm tmm dedi sabahta pra 500€ eksik senmi aldin demesinmi ay bittim ya ben hayal kirikligi hic mi bbeni tanimadin bukadarmiyim gözümde ama agzimi acmadim cok gücüme gitti sormasi bile yetti ay nasil düsünebilirki öle bisi niye aliyim ben emanet paradan ki alsam neden 500€ aliyim haram parayi napim okadar onur kirici bi durum ki kizi var onu bugün alalimmi dedi hayir dedim hamile hamile kimsei kaldiramicam o kadr saf o kadar iyi olunca degeri bumu dio insan karsilik vea bisi bekledigimden deil ama hakettigimde bu deil cocugu geldiginde normal cocuktur tmmda ortaligi b..k götürüo karnim burnumda zaten kendi isimizi zor görüom odaha beni düsünüp getirmiycene hic anlamiyorum ya ama SEN IYIYSEN HERKEZ IYI BI KERE SESINI CKAR KÖTÜ OL VEA HAYIR DEDE GÖR BAKALIM ya hep mi ben biras seb biraz ben mantigi hic yok sonrada hadi ben gidiyorum öpiyim dedi gerek yok hadi bb dedim ii cok da tin dedi gitti ayip deilmi bi kere hayyir diyince kötümü olunuyor gerci eminimki genede getiricek cocugunu aksama cünki bnm bi degerim olsa kendi düsünürdü vede benden hic süphelenmezdei:25::25::25::25::25::25::25:

canım abartılcak bi durum yok gibi geldi bana =) sen mi aldın demiş sadece ne var ki bunda :34: cocuk konusuna gelince erkekler coğu zaman düşüncesizdir zaten bu sadece senin eşine has bişi diil.hamile hamile üzme kendini be canım ya :34:

Son düzenleme:
Banada öyle geldi öyle canını sıkacağın bir durum yok.. Belkide hamilelik vs duygusalsın alınganlık yaptın birazda..:)

Banada öyle geldi öyle canını sıkacağın bir durum yok.. Belkide hamilelik vs duygusalsın alınganlık yaptın birazda..:)

canım abartılcak bi durum yok gibi geldi bana =) sen mi aldın demiş sadece ne var ki bunda :34: cocuk konusuna gelince erkekler coğu zaman düşüncesizdir zaten bu sadece senin eşine has bişi diil.hamile hamile üzme kendini be canım ya :34:

ayy kizlar benden mi süphelenion dedim yine az önce e ben saydimda koydum ben almadim dio daha ne desin

Back
X