- 18 Mart 2017
- 1
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Dertlikiz6
Bugün arkadaşımla birlikteydik. İlk başta ünlü bir mağazaya girdik. bir kaç parça eşya aldık ve kabine girdik. Arkadaşım dedi ki çalalım mı dedi. İlk başta istemedim ama sonra tamam dedim. bir tane kıyafetin bir şekilde alarmını çıkardık ve bir kıyafetin cebine koyduk. O arkadaşımındı. Sıra bana gelince o kıyafetin alarmı çıkmadı. Biz de daha fazla zorlamadık. Ama baya zedelemiştik alarmı. Arkadasım aldıği kıyafeti çantasına koydu. Ben de o zedelediğim kıyafeti başka bir yere koydum. Benim yaptığım farkedilir mi? Farkedilse bile bir şey olur mu? Daha sonra o mağazadan çıktık ve Gratise girdik. Şansımızı orda denedik. Elimde de önceden Gratisten aldığım ürünlerin olduğu poşet vardı. Arkadaşım farkedilmez diye biz çaldığımız makyaj malzemelerini benim poşetin içine attık. Aldıklarımız şeyler de yaklaşık 50 tl değerinde. Tam biz çıkarken arkadaşımın cebindeki çaldığı ürün öttü ( Çaldığımız bazı şeyler onun cebindeydi diğerleri de bendeydi. O benim önümdeydı. İlk onunkisi öttü.) Ben daha çıkmamışken görevli bir kadın geldi. Poşetimi istedi. Ben de verdim. Kendi paramla satın aldığım ürünlerin fişi vardı. Ama diğer 2 ürünün yoktu ve ürün koruma bantı çıkarılmamıştı. Kadın anladı o 2 ürünün fişde yazmadığını ve kameralara bakmaya gitti. Bu sırada arkadaşım aldığı ürünleri yerine koydu (yanlış anlamayın suç benim üstüme kalmadı. İkimiz de suçlandık.) Kadın geldi bizi dışarı çıkardı dedi bir daha sizi burada görmiycem sizin yaptığınızdan ben utandım falan dedi. Biz de oradan uzaklaştık. Çok korkuyorum görüntüleri polise veya haberlere vermelerinden. Evet yaptığımız şey çok yanlıştı ama bir anlık heves. Nolur yardım edin naapmam gerekiyor? Kadın da zaten çok zedeliyici konuştu. Aklımdan bir türlü çıkaramıyorum. Naapmalıyım?