- Konu Sahibi birdemetnese
merhabalar aranıza yeni katıldım sayılır.umarım konuyu doğru bölüme açmışımdır.benim bir sorunum var kızlar.dini konularda bilgisi olan arkadaşlarımdan bana yol göstermelerini rica edeceğim.görümcem yeni evli sayılır kendisinin çalma hastalığı var.vardı aslında.kendisi nişanlıyken çok yakın bir arkadaşının kıyafelerini vs.çalmışbir arada kalmışlar bayagı bir süre.odönem yapmış hep bunları..konuyu bana açtı.bikaçkez yapmış 5, 6 parça kıyafetini çalmış.fakat şuanda çok vicdan azabı çekiyor.allahtan da çok korkan biri.böle bişiy yapmış olmasına şaşırdım..kızla halen görüşüyor evine giriyor çıkıyor yine.fakat eşyaları geri veremem hemen anlar diyor.arkadaşı bi kaç defa kıyafelerim yok felan demiş acaba nerede bıraktım demiş.kız biraz dağınık bir kız.ama gardrop düzenlemesi yapmış şanssızlık ki.yapmasaydı geri yerine koyacakım diyor.ama yapınca hemen anlar şimdi koysam diyor.bunun yükü bana çok ağır geldi.ona diyememde ben senin bişiylerini aldım diye,diyor.o kıyafetleri evde istemiyorum ne yapmam lazım diyor.onun zararı kadar elbise vs bişiyer alıp ona hediye edeceğim.veririkende hakkını helal et diyeceğim diyor.belki hakkımız gecmiştir diycem birbirimizee diyor..görümcem ne yapmalı arkadaşlar.yüz kere tövbe etti.birdahada bu tarz bi olay yapacağını sanmıyorum.allahtan çok korkan biri.uykularım kaçıyor geceleri diyor.sizce neyapmalı bize bir yol gösterebilirmisiniz.teşekkür ederim