• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsızlık

denizyildizi001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
436
159
53
Bugun Evde temizlik yaparken altinlarimn eksik oldgunu fark ettim 6ay oncesinde tatile gitmeden kontrol etmistm gelsigimde kontrl etmek aklimn ucundan bile geçmedi hirszlik olablme ihtimalini hic dusunmedm zatn yedrk anhtar ev sahibnde vardi ama aile gibi oldgmz icin 1aylk tatilde ewe rahtlikla girbildiler bozdrmadgmdan adim gibi eminm ama hirszlk olma ihtimali hic yok nerdyse.yani bide sayisi eksik hepsi gitse tmm calndi dicem moralm cok bozuk lütfen yardmci olun ne yapmam gerek

şu durumda kimsenin günahını alamazsınız ama bundan sonrası için altınlarınızı güvenli bir yere transfer edin..

Ev sahibine anahtar veriyorsun o zaman evinde neden ziynet eşyası bulunduruyorsun? Evden çıkarken kapatsaydın vanalarını, camı kapıyı ev sahibine anahtar vermeseydin keşke.. Zaten saçma bişey bence bu anahtar verme hikayesi, yani babasının hayrına oturmuyosun evinde.. Günahlarını almamak lazım gerçi.. Belki ev sahibinin bi akrabası falan siz yokken anahtarı aldı girdi içeri, bu da ihitimal..
Diğer ihtimal küçükte olsa, belki eşinin ihtiyacı oldu, sana sormadan kullandı, belki daha sonra yerine koyarım diye düşündü..
Sen ilk önce en yakınından sormaya başla.. Ev sahibin yada akrabası alsa aldım demez.. Yüzlü çıkar..
Hırsız olsa, tamamını çalar..
Ama denemek için mesela ev sahibine düğün var acil küçük altın lazım desen, ödünç istesen, belki sende vardı diyecek.. Birde bir insana soru sorarken vücut diline bak, bu konuda Hakan Mengüç ün NLP teknikleri var. bir incele internetten..

Ben olsam önce kocamdan başlarım suphelenmeye. Yabancı alsa hepsini alır.

Evde degerli esya varken anahtar veripte insanlari suclayamazsiniz. Ya altinlari baska yerde tutacaktiniz ya da anahtari vermeyeceksiniz. Anahtar verme mevzusu zaten ayri sacmalik.

Kendi mahreminizin oldugu yuvanin anahtarin ev sahibinde ne isi var.altinlarida gectim ya.sizin tum ozeliniz evde.
Nasil bir zihniyet bu

Korkarım artık yapabilecek bişey yok..
Bi de sizin kelimelerdeki harflerin de bir kısmını çalmışlar..

Back
X