Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ciddi bir iliski veya nisandan donmus gibi gorunuyorsun kaybedilen bir sinavin veya isin stresi yasaniyor gectigimiz iki hafta icinde bir dilek dilemissin vadesi gelmemis daha zamana birakirsan olacak gibi gorunuyorEki Görüntüle 762128 Eki Görüntüle 762127 Eki Görüntüle 762126 Eki Görüntüle 762125
fincan fotolarım bunlar, yorumlarınızı bekliyorum :)
ciddi bir iliski veya nisandan donmus gibi gorunuyorsun kaybedilen bir sinavin veya isin stresi yasaniyor gectigimiz iki hafta icinde bir dilek dilemissin vadesi gelmemis daha zamana birakirsan olacak gibi gorunuyor
evinizde yada yakin akraba hanenizde sevdiginiz bir insanin hastalik haberini alabilirsiniz
tuttu mu tutmadi mi bi deyuverseydin be yaağzına sağlık hayatım, teşekkür ederim :)
tuttu mu tutmadi mi bi deyuverseydin be ya![]()
ilk şunu söylemek istiyorum yaşadığın acılardan başkalarını sorumlu tutma
ve o adamı bırak bidaha sana dönmesine ve seni daha çok üzmesine izin verme
ailenin senin için karar alması seni çıldırtıyor ama senin için çok hayırlı bir yolun açılmasına sebep olacak bu karar
maddi bir çöküş yaşanmış veya yaşanmak üzere ama ardından büyük bir balığın tepesinde aynı aileden dört kişi oturuyor kısmetli bir döneme gireceksiniz
ya bir de bir acı görüyorum ama dillendirmek istemiyorum hayır olsun
doğru çıktı mı ki kızallah korusun be canım.ya dönsün ama üzmezdi belki bilmiyorum ya hayırlısı sağol canım
doğru çıktı mı ki kız![]()
ailede 4 kişiyiz o doğru.ama geriside tuttu mu bilmiyorum ki görmeden yaşamadan:))
Çok karamsar kızgın herşeye küskün bir haliniz var sürüncemede kalmış bir iş mevzusu var para kazanamamanın verdiği hırs yüzünden kendinize karşı takındığınız kızgın tavır...
Çok karamsar kızgın herşeye küskün bir haliniz var sürüncemede kalmış bir iş mevzusu var para kazanamamanın verdiği hırs yüzünden kendinize karşı takındığınız kızgın tavır...
Lütfen biraz iyimser olmaya çalışın bu arada 3 cü bir kişi yüzünden bir süre önce bitmiş bir ilişkinin sıkıntısını ve güven sorunu yaşadığınızı ama bunu aşmak içinse hiçbir çaba sarfetmediğinizi görüyorum.... insanlardan kaçarak hiçbir sorununuzu çözemezsiniz
Hanede bir erkek ortaklı bir iş yapmayı düşünüyor sanki hayırlı gibi görünüyor ama Allah bilir tabi
Hakkınızda herşeyin hayırlısı diyorum![]()
bu arada alakasız olacak ama iki dil mı konuşuyorsunuzevet uzaklaştırdım kendimi insanlardan.. maalesef eski ve ilk iş yerimden maaşımı alamadım şikayet ettim bekliyorum.. şuanda çalışmıyorum canım sıkılıyor evet, bir iş görünüyor mu acaba? :)
sadece 3. kişiler yüzünden olmasa da evet etkileri var.. sinirliyim ayrıldığım kişiye tasvip etmediğim davranışlar sebebiyle. o arkadaşlara da uzaklık var içimde yakın göremiyorum artık bazı kişileri, çok üstünden geçtiğim konu olmuştu.. bu şekilde canım sıkılsa da samimiyetsizlikten daha iyi geliyor açıkçası, yalnızlığı seçmiş bir şekilde iyimser olmaya çalışıyorum ama kişilere pek yakınlaşamıyorum henüz :)
inşallah hayırlı olur sağolun..
çok teşekkürler baktığınız için :)
bu arada alakasız olacak ama iki dil mı konuşuyorsunuz